Hybride Professional Techniek

Werken in het bedrijfsleven én als docent of instructeur?
Dat kan, op Deltion!


Hybride Professional Techniek

Werken in het bedrijfsleven én als docent of instructeur? Dat kan, op Deltion!

Ben jij enthousiast over je werk en je vakgebied? Wil je dat enthousiasme delen met een jongere generatie én zoek je meer afwisseling of verdieping? Dan is werken als hybride professional misschien iets voor jou!

 

Zo werkt het hybride docentschap

Als hybride professional combineer je je huidige baan met lesgeven op het mbo. Voor je studenten is de praktijk dan wel héél dichtbij. In je docententeam draag je met je kennis bij aan de actualisatie van het onderwijsaanbod. En als nieuwe docent kijk je over jouw eigen grenzen heen. Daarmee verrijk je het onderwijs én het bedrijfsleven. Een mooie functiemix dus, waarin afwisseling, brede ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid centraal staan.

 

Als hybride professional werk je bij Deltion in deeltijd. Soms enkele uren per week, of bijvoorbeeld één of enkele dagen in de week. Of je zet jouw expertise in tijdens een bepaalde module voor specialisten. Je combineert je werk op Deltion dus met je huidige baan.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over werken als hybride professional in het (techniek)onderwijs? Kijk op:

Benieuwd hoe het is om als hybride professional techniek bij Deltion te werken?

 

Ontdek de ervaring van onze collega Ytsen de boer.

 
En lees hier het verhaal van onze collega Robert Westera.

We helpen je graag op weg!

Nieuwsgierig naar joúw mogelijkheden bij Deltion? Die verkennen we graag met je. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Ook per mail kun je ons bereiken voor vragen: recruitment@deltion.nl.