Werken bij IT


Heb jij talenten op IT-gebied?
Binnen Deltion is er een diversiteit aan IT-vraagstukken. Van biometrisch authenticeren, diverse IOT projecten tot het opzetten van digitale communities. En ja, die zijn vast ook allemaal ergens anders te doen. Maar niet op zo’n bijzondere en levendige plek als Deltion met 19.100 studenten en bijna 1.800 collega’s. De omgeving én de voorwaarden zijn echt uniek. Ontdek wat jij kan als IT’er binnen Deltion.

Werken binnen IT van Deltion is gaaf: wij hebben maatschappelijke impact, wij staan voor kwaliteit en willen het beste waarmaken. We hebben onze IT-omgeving in eigen beheer, de lijnen zijn kort en wij zoeken jouw toegevoegde waarde. Je krijgt hier alle kansen te doen waar jij goed in bent en wordt aangemoedigd verder te kijken dan je comfortzone. Alle keuze en mogelijkheden liggen hier binnen handbereik en het onderwijs staat garant voor constante uitdaging, (persoonlijke) ontwikkeling en vernieuwing.

“Er heerst een sfeer van saamhorigheid waarbij we allemaal werken aan een gezamenlijk doel. De collega’s zijn leuk en behulpzaam.”
~ Tekin, functioneel beheerder

“Ik werk nu twee jaar bij Deltion na ruim 15 jaar voor/bij de overheid te hebben gewerkt. En ik zeg regelmatig: De overstap naar het onderwijs had ik veel eerder moeten maken. De dynamiek in ons werk en de dynamiek van studenten op de campus – daar krijg ik energie van. Helemaal leuk is dat Deltion een MBO-instelling is, waar je ziet aan welk concreet vak wordt gewerkt en welke mooie resultaten dat oplevert.”
~ Allin Peter, informatiemanager

“De grote netwerkomgeving is voor mij de reden geweest om bij Deltion aan de slag te gaan. En met vernieuwingen op til, wordt dat alleen maar nog interessanter.”
~ Alexander, security specialist

Onderwijs en IT
Samen met onderwijsdirecteuren, leraren en proceseigenaren werken we aan digitale programma’s die 19.100 studenten – jong en oud – helpen hun toekomst verder op te bouwen. En dat allemaal op een prachtige campus waar verschillende onderwijsdisciplines, leraren en ondersteunende diensten “samen aan de toekomst werken”.

Ons team staat voor de uitdagende taak om vele ontwikkelingen op IT te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor Deltion. Denken in mogelijkheden, strategie, is het maakbaar, past het binnen de wetgeving en is het beheersbaar zijn hierbij constante aandachtsgebieden. IT is een belangrijke pijler binnen ons onderwijs, privacy en security zijn belangrijke kaders. Aan ons de taak om hierin het juiste te doen om zo het allerbeste te kunnen betekenen voor onze organisatie en studenten. 

“Privé en werk gaat goed samen inclusief thuiswerk-mogelijkheden. Je kunt sporten op de campus en de collegialiteit is groot. Houd je van Microsoft, dan kun je hier je hart ophalen!”
~ Ronald, technisch consultant

“Wat interessant is aan onze IT-omgeving? Er is veel te doen en te veranderen. De betrokkenheid van collega’s is groot en er is een enorme diversiteit aan werkzaamheden.”
~ Marlon, wijzigingsbeheerder

Jouw team en organisatie
Jij komt te werken op een bruisende campus in het team Informatisering & Automatisering. Dit team bestaat uit 42 collega’s, verdeeld over meerdere vakgebieden zoals Informatiemanagement, Functioneel Beheer, Technisch Management en Projectmanagement, Architectuur, Data, Privacy en Security.


Wij zoeken jou!
Wil jij écht iets toevoegen? En ben jij benieuwd wat wij als Deltion College te bieden hebben?
Neem dan contact met ons op om dit verder te verkennen!

 

Meer weten?

Bernard van Zuthem
Corporate Recruiter Deltion College

 

  (038) 853 3034

  Vul het contactformulier in

Nienke Schutte
Corporate Recruiter Deltion College

  (038) 853 4053
  Vul het contactformulier in

Meer weten?
 

Bernard van Zuthem
Corporate Recruiter Deltion College

  (038) 853 3034

  Vul het contactformulier in

 

Nienke Schutte


Corporate Recruiter Deltion College

  (038) 853 4053

  Vul het contactformulier in