Stages en afstuderen

Je loopbaan?
Die begint op Deltion!


Stages en afstuderen

Je loopbaan?
Die begint op Deltion!

Als mbo-instelling weten wij hoe belangrijk een fijne leerzame stage- of afstudeerplek is voor jou. We bieden je volop begeleiding en tal van ontwikkelmogelijkheden. Waar wacht je nog op?

 

Stageplekken lerarenopleiding

Ben jij eerste-, tweede- of derdejaars student aan een lerarenopleiding van de hogeschool Windesheim? Meld je dan bij het praktijkbureau van Windesheim, en geef je voorkeur op voor een stage bij Deltion. Wij zorgen voor een passende stageplek én een werkplekbegeleider. Samen met collega-studenten zit je tijdens je leerwerkstage in een leergroep. Je behandelt daar samen interessante én relevante onderwerpen.

 

Ben je vierdejaars student op Windesheim? Of studeer je aan een andere hogeschool? En zoek je een (afstudeer)stage? Wij helpen je graag je mogelijkheden op Deltion ontdekken! Stuur je motivatiebrief en CV naar samenopleiden@deltion.nl.

 

Overige stage- en afstudeermogelijkheden

Doe je een andere opleiding dan de lerarenopleiding? Ook dan hebben we soms mogelijkheden voor een stage of afstudeeropdracht. Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar servicedeskMenO@deltion.nl. We kijken dan of we een passende stage of stageopdracht voor je hebben.