Docent Autoschadeherstel

Docent Autospuiter / Autoschadehersteller (24 uur)
Je past je ervaring en actuele kennis van de beroepen autospuiter en autoschadehersteltechnicus toe om de studenten verder te helpen in het vakgebied. Het vak en de begeleiding daarbij is voor onze studenten het belangrijkste en jij voelt die verantwoordelijkheid en handelt daarnaar. Met een duidelijke en rustige manier van lesgeven help je de autospuiters en autoschadeherstellers om vakbekwaam te worden en hun opleiding succesvol af te ronden.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
De titel zegt het al: je leert jouw studenten alles over het autospuiten en de autoschadehersteltechniek. Je bereidt lesplannen voor en helpt studenten dagelijks verder met het ontwikkelen van hun kennis, competenties en vaardigheden. Je werkt dagelijks met studenten van verschillende niveaus en brengt klassikaal jouw kennis over. Tijdens die lessen vertel je over je praktijkervaringen om de lesstof nog boeiender over te kunnen brengen.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de (internationale) arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen en daarmee aan de maatschappij. Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich, ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Jouw team
Je werkt in een hecht team. Als team helpen we elkaar, zorgen dat we van elkaar blijven leren en zorgen dat we samen goed onderwijs bieden. Zo worden er  bijvoorbeeld interne trainingen verzorgd als een van onze docenten specifieke kennis heeft van een onderwerp.

Jij bent
Een vakspecialist met uitgebreide ervaring in de autoschadeherstel(techniek) en het spuiten van auto’s. Gestructureerd denken en handelen zijn voor jouw vanzelfsprekend en je werkt graag samen met de rest van je team. Je bent niet bang om hulp te vragen bij je collega’s en goed te luisteren naar feedback.
Nieuwe trends voeg je moeiteloos in jouw lesplannen en verder zien we graag het volgende op jouw cv:
- hbo werk- en denkniveau;
- een relevante, afgeronde onderwijsbevoegdheid is een pré; *
- up-to-date kennis van schadehersteltechniek.

* Heb je nog geen onderwijsbevoegdheid, en wel interesse in deze functie? Kijk dan verder op www.deltion.nl/werken-bij/leraar-of-instructeur. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid dan bieden wij jou deze opleiding (pdg) bij indiensttreding direct aan. Zonder hbo-diploma dient er een capaciteitenonderzoek hbo gedaan te worden voor toelating tot deze opleiding.

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je bij Deltion. Je tekent in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. De functie van docent is ingedeeld in schaal LB met een bruto salaris tussen € 3.086 - € 4.615. De inpassing vindt plaats op basis van je laatst genoten salaris.

Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- meer dan 10 weken verlof per jaar;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen, bij zowel individuele sporten of in  groepsverband;
- thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling én een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken in je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Wanneer kun je beginnen?
Ben jij de docent autoschadeherstel waar deze tekst over gaat? Solliciteer dan uiterlijk 4 december 2022.  
Vul ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. Wil je wat meer informatie? Neem dan even contact op met Anne-Hilde Feijth, Opleidingsmanager, via 038-85 03212. Je kunt je sollicitatie ook aan Anne-Hilde Feijth richten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Sluitingsdatum

4 december 2022

 

Contactpersoon

Anne-Hilde Feijth
 

Afdeling

Motorvoertuigen, Carrosserie

& Tweewielertechniek
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden