Docent Autoschadeherstel

Deltion College zoekt een Docent Autoschadeherstel (24 uur)
Als het gaat om het afleveren van de allerbeste autospuiters en autoschadehersteltechnici, geef jij vol gas. Dankzij jou zijn onze studenten succesvol op weg naar vakbekwaamheid en afronding van hun opleiding. Bij Deltion krijg je dan ook ruim baan als nieuwe Docent Autoschadeherstel. Koers jij af op deze dynamische functie?

Wat ga jij doen?
Jij zorgt dat onze studenten alles weten en kunnen als het gaat om autospuiten en de autoschadehersteltechniek. Met jouw praktijkervaring bereid je de lesplannen zo boeiend mogelijk voor. Ongeacht welk niveau. Jij bent bekwaam in het klassikaal lesgeven en zorgt voor de best mogelijke begeleiding. Onze studenten hebben aan jou een geweldige inspirerende docent die hen dagelijks helpt met het ontwikkelen van hun kennis, competenties en vaardigheden.

Wie zijn jouw collega’s?
Je bent een van de 4 docenten Autoschadeherstel en maakt onderdeel uit van grote team Motorvoertuigen, Carrosserie en Tweewielertechniek. Jullie hebben het goed als team. De sfeer is informeel en de collegialiteit is groot. Bij ieder teamlid is de bereidheid om te blijven leren en te ontwikkelen aanwezig. Daarvoor krijg je regelmatig interne trainingen. Wat jullie ook nog bindt is de jarenlange praktijkervaring en specifieke kennis. Daardoor schakelen jullie moeiteloos door naar het beste onderwijs voor onze studenten autospuiten en autoschadehersteltechniek.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion zorgt voor aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat doen we iedere dag weer voor ruim 19.000 studenten en 1800 medewerkers. Zoveel studenten, zoveel smaken. Deltion kent 45 onderwijsrichtingen met meer dan 250 beroepsopleidingen, die allemaal terug te vinden zijn op 1 locatie, in 1 campus, onder 1 dak.

Dat maakt Deltion dag in en dag uit een geweldige, inspirerende en bruisende werk-, studeer-, en leerplek voor iedereen. Een schoolvoorbeeld van samen het beste waarmaken. Of je nu student bent die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt of je eerder opgedane kennis wilt verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook jij krijgt iedere dag volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met hulp van jouw collega's, onze interne specialisten en leidinggevenden.

Wie ben jij?
Jij hebt het als Docent Autoschadeherstel meer dan goed op de rit. Zo heb je een duidelijke, gestructureerde en rustige manier van lesgeven. Verder ben je volop bekwaam, goed op de hoogte van trends in de autoschadehersteltechniek en toon je verantwoordelijk voor onze studenten. Daarnaast ben je bereid om samen te werken, te luisteren naar feedback en vraag je om hulp wanneer het nodig is.
En je bent vooral een vakspecialist met uitgebreide ervaring in de schadehersteltechniek en het spuiten van auto’s.

Verder staat erop jouw cv:
- aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.
- een relevante, afgeronde onderwijsbevoegdheid. Dat kan in je
  voordeel werken.

Geen onderwijsbevoegdheid en wel heel erg geïnteresseerd in deze functie? Dan helpen wij je graag. Kijk dan op werken-bij-deltion/docent-en-instructeur.
Bij Deltion bieden wij jou een verkort opleidingstraject aan als je bij ons in dienst treedt. Dat noemen we het pedagogisch didactisch getuigschrift (pdg).
Heb je geen hbo-diploma? Dan is een capaciteitenonderzoek hbo verplicht om toegelaten te worden tot deze pdg opleiding.

Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen €3.086 - € 4.615 (schaal LB). Daarbij
  kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken
  faciliteert, zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie.
  Ook heb je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
  (ziektekosten en arbeidsgeschiktheid);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo
  dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid.
  Ook ligt er gratis fruit voor je klaar;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop.

Zie jij het helemaal zitten?
En sta je helemaal achter deze baan als Docent Autoschadeherstel bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatiebrief en cv te richten aan Anne-Hilde Feijth. Zij is opleidingsmanager. Doe dat wel voor maandag 19 juni 2023, daarna sluit de vacature.
Wil je vooraf toch wat meer inhoudelijke informatie? Dan kun je haar bellen op telefoonnummer 038-8503212.
 

Sluitingsdatum

18 juni 2023

 

Contactpersoon

Anne-Hilde Feijth

 

Afdeling

Motorvoertuigen, Carrosserie en Tweewielertechniek
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden