Docent Elektrotechniek

Docent Elektrotechniek (32-40 uur)
Ben jij de inspirerende en betrokken docent die op zoek is naar een ambitieus en talentvol team? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar onderwijs, Installeren en alle daarop afkomende ontwikkelingen samenkomen? Dan krijg jij vast een glimlach op jouw gezicht van de rol als docent elektrotechniek.   

Je geeft theorie- en praktijklessen aan BOL en BBL studenten op niveau 2 en 3. Denk hierbij aan de opleidingen Monteur en Eerste monteur elektrotechnische installaties. Daarnaast ben je ook een enthousiaste loopbaan- en stagebegeleider en kan je ingezet worden op diverse taken. Je helpt de studenten graag en zet ze aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij het hanteren van verschillende didactische vaardigheden en het kunnen differentiëren vereisten zijn.
Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van een toekomstbestendig modulair onderwijsprogramma dat aansluit bij onze arbeidsmarkt en het digitaal afstandsonderwijs. Daarbij zorg je er uiteraard voor dat ons onderwijs altijd de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied meeneemt.

Jij bent
Geknipt voor een rol als docent binnen het team. Je passie ligt bij de studenten en je kunt studentenbegeleiding en loopbaanbegeleiding goed vormgeven. Je hebt een pragmatische, ondernemende en proactieve houding en je weet onderwijs en ontwikkelingen in het werkveld te vertalen. Hierbij weet je collega’s en anderen – intern en extern – te inspireren in woord en op schrift om mee te werken aan deze ontwikkelingen, processen en veranderingen. Samen werken we aan het steeds verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Reflecteren op eigen handelen is voor jou vanzelfsprekend.

Wat we graag op jouw cv zien?
- Uitgebreide ervaring binnen de elektrotechniek; 
- Een relevante onderwijsbevoegdheid, studerende daarvoor
  of een HBO diploma en daarbij de bereidheid je
  onderwijsbevoegdheid (PDG) te halen;
- Onderwijservaring is een pré;
- Een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal;
- Bereidheid te investeren in eventueel benodigde opleidingen; 
- Bereid om minimaal één avond per week te werken i.v.m. BBL;

Heb je niet alle ervaring die gevraagd wordt, maar wel de juiste competenties, ambitie en interesse? Reageer dan en wie weet spreken we elkaar dan snel!

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de internationale arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Wij leveren een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze eigenaar blijven van hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst. Bij ons tref je een informele sfeer aan, hebben we korte lijnen en doen we het samen.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kun je bij ons vinden?
Deltion kent 7 colleges en 5 stafdiensten. Het team Installeren waar jij in komt te werken is onderdeel van het college Techniek en Gebouwde Omgeving en bestaat uit zo’n 25-30 enthousiaste collega’s. Samen met je collega’s zorg je voor duurzaam en toekomstbestendig onderwijs. Bij Installeren zijn kwaliteit en innoveren de komende jaren belangrijke thema’s. Zo willen wij actief meegaan in de ontwikkelingen. Vernieuwen en durven doen, moedigen wij dan ook aan. 

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Je tekent in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. De functie van docent is ingedeeld in schaal LB met een bruto salaris tussen € 3.086 - € 4.615. De inpassing vindt plaats op basis van kennis en ervaring en je laatst genoten salaris.

Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- meer dan 10 weken verlof per jaar;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen, bij zowel individuele
  als sporten in groepen;
- thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling
  én een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken in je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Wanneer kun je beginnen?
Ben jij onze nieuwe docent Elektrotechniek? Solliciteer dan uiterlijk 11 juni 2023. Vul ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij.
Wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met Angela Elting (opleidingsmanager team Installeren), tel. 038-85 34212. Je kunt jouw sollicitatie ook aan haar richten.  
 

 

Sluitingsdatum

11 juni 2023

 

Contactpersoon

Angela Elting 

 

Afdeling

Installeren
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden