Docent Installatietechniek

Deltion College zoekt een Docent Installatietechniek (32-40 uur)
Door de grote uitdagingen waar we voor staan zien we steeds meer jongeren een keus maken voor de opleidingen van Installatietechniek. We zoeken daarom versterking van ons team. Ben jij die inspirerende en betrokken docent die op zoek is naar een ambitieus en talentvol team? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar onderwijs, Installatietechniek en alle daarop afkomende ontwikkelingen samenkomen? Dan krijg jij vast een glimlach op jouw gezicht van de rol als docent voor het team Installeren voor werktuigkundige installaties (voor gas, water, sanitair, verwarming en ventilatielucht, etc.).

Je geeft theorie- en praktijklessen over diverse thema’s en installaties aan BBL studenten op niveau 2 en 3. Denk hierbij aan de opleidingen Monteur, Eerste monteur en Service/Onderhoud. Daarnaast ben je ook een enthousiaste loopbaan- en stagebegeleider en kan je ingezet worden op diverse taken.

Je helpt de studenten graag en zet ze aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij het hanteren van verschillende didactische vaardigheden en het kunnen differentiëren vereisten zijn. Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van een toekomstbestendig modulair onderwijsprogramma dat aansluit bij onze arbeidsmarkt. Daarbij zorg je er uiteraard voor dat ons onderwijs altijd de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied meeneemt.

Jij bent
Geknipt voor een rol als docent binnen het team en het oppakken van taken gaat je makkelijk af. Je kunt goed structuur aanbrengen en je kunt dat goed overbrengen aan je collega’s. Je passie ligt bij de studenten en je kan studenten- en loopbaanbegeleiding goed vormgeven. Je hebt een pragmatische, ondernemende en proactieve houding en je weet onderwijs en ontwikkelingen uit het werkveld te vertalen. Je weet je collega’s met enthousiasme en humor te motiveren en te stimuleren om samen te werken aan het steeds verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Reflecteren op eigen handelen is voor jou vanzelfsprekend.

Wat we graag op jouw cv zien?
- Ervaring binnen de (werktuigkundige) installatietechniek; 
- minimaal in het bezit van een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;
- Een relevante onderwijsbevoegdheid, studerende daarvoor of een HBO
  diploma en daarbij de bereidheid je onderwijsbevoegdheid te halen op
  kosten van Deltion;
- Onderwijservaring is een pré;
- Een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal;
- Digitaal zeer vaardig;
- Bereid om minimaal één avond per week te werken i.v.m. BBL
  en ook wel op locatie of voor andere teams lessen te verzorgen
  i.v.m. Leven Lang Ontwikkelen;  

Heb je niet alle ervaring die gevraagd wordt, maar wel de juiste competenties, ambitie en interesse? Reageer dan en wie weet spreken we elkaar dan snel!

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kun je bij ons vinden?
Deltion kent 7 colleges en 5 stafdiensten. Het team Installeren waar jij in komt te werken is onderdeel van het college Techniek en Gebouwde Omgeving en bestaat uit zo’n 30 enthousiaste collega’s. Samen met je collega’s zorg je voor duurzaam en toekomstbestendig onderwijs. Bij ons zijn kwaliteit en innoveren de komende jaren belangrijke thema’s. Zo willen wij actief meegaan in de ontwikkelingen. Vernieuwen en durven doen, moedigen wij dan ook aan. 

Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 3.532 - € 5.228 (schaal LB). Daarbij
  kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- meer dan 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken faciliteert,
  zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie.
  Ook heb je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
 (ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo
  dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop. 

Zie jij het helemaal zitten?
En sta je helemaal achter deze baan als docent Installatietechniek bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatie en cv te richten aan Angela Elting. Zij is opleidingsmanager. Doe dat wel uiterlijk vóór maandag 2 september.

Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Arjan Breunis, senior docent Installatietechniek. Dat kan via 06-28 37 47 54 of met Mark de Kruijf, docent Installatietechniek. Dat kan via 06-39 87 52 17,

Goed om te weten
Wij hebben ruimte voor een fulltime docent. Je kunt in jouw motivatie aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat qua aantal dagen/uren per week. Mocht je beschikbaar zijn voor minder uren, dan mag je contact met ons opnemen om dit verder te verkennen. We denken graag mee in passende oplossingen.

Sluitingsdatum

1 september 2024

 

Contactpersonen

Angela Elting,

Mark de Kruijf &

Arjan Breunis

 

Afdeling

Installeren
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden