Docent Omgangskunde

Docent Omgangskunde (24 uur)
Met ingang van 1 september zijn wij op zoek naar een Docent Omgangskunde voor de opleiding Verzorgende (niveau 3), met een warm hart voor jongeren én met een positieve kijk op gezondheidszorg en welzijn! Een volgende generatie voorbereiden op een leven in de zorg, dat staat bij jou en bij Deltion centraal. Die focus en jouw constante drang naar ontwikkeling, voor ons onderwijs én voor jezelf, maakt je onze ideale Docent. Heb je kennis en kunde van omgangskunde en activering in de zorg, dan is dit de baan voor jou!

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Je begeleidt studenten op weg naar een succesvolle carrière in de zorg. Je motiveert ze om iedere dag het beste uit zichzelf te halen en coacht ze bij het ontwikkelen van kennis, competenties, gedrag en vaardigheden. Je bereidt lessen voor en brengt studenten dagelijks verder met jouw begeleiding. Met jouw expertise zorg je dat ze moeiteloos de zorg instromen, met alle kennis die ze nodig hebben. Je gaat lesgeven aan zowel BOL als BBL studenten.
Verder ga je bij ons:
- stagebegeleiding bieden;
- als loopbaanbegeleider studenten helpen met hun toekomst;
- uitvoering geven aan projecten;
- kortlopende trainingen verzorgen aan werkenden op basis van
  jouw expertise (in het kader van Leven Lang Ontwikkelen).

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de regie houden over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Jouw team
Je komt terecht in een goed draaiend team (team Verzorgende IG) met ervaren leraren en onderwijsondersteuners. We werken veel samen met Helpende (niveau 2) en Verpleegkunde (niveau 4).

Jij bent
Je haalt energie uit het coachen van studenten en doet niets liever dan ze elke dag weer een stap verder helpen door open, toegankelijk en flexibel te zijn. Je helpt je team met het bedenken van de allerbeste lessen en bent nooit bang om feedback te geven en te ontvangen. Verder zien we graag het volgende:
- hbo werk- en denkniveau;
- brede kennis van zorg en welzijn;
- ervaring met het begeleiden van studenten.

Onze voorkeur gaat uit naar een bevoegde docent, maar er is een mogelijkheid om jouw bevoegdheid bij ons te halen.

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan in het onderwijs levert je geweldige secundaire voorwaarden op. Je tekent bij ons bijvoorbeeld direct een jaarcontract. Als we na dat jaar allebei enthousiast zijn over jouw functioneren, krijg je een vaste aanstelling. De functie van docent is ingedeeld in schaal LB met een salaris tussen € 3.086 - € 4.615. De inpassing vindt plaats op basis van kennis en ervaring en genoten salaris. Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- meer dan 10 weken verlof per jaar;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen, bij zowel individuele sporten
  als sporten in groepen;
- thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling
  én een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken in
  je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Wanneer kun je beginnen?
Ben jij de Docent Omgangskunde waar deze tekst over gaat? Solliciteer dan uiterlijk zaterdag 3 juni. Reageer snel, want we willen snel starten met gesprekken. Deze staan (onder voorbehoud) gepland op woensdag 7 juni. Na publicatie gaan we direct over tot selecteren.

Wil je wat meer informatie? Neem dan even contact op met Klaasje Smit, opleidingsmanager, via 038-8534784.

Bijzonderheden
Deze vacature staat open voor interne en externe kandidaten. Een geschikt gebleken interne kandidaat gaat voor een externe kandidaat.

Sluitingsdatum
3 juni 2023

 

Contactpersoon
Klaasje Smit

 

Afdeling
Team Verzorgende IG

 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden