Instructeur Autotechniek

Deltion College zoekt Instructeur Autotechniek (32-40 uur)
Fasten your seatbelts. Met jou als onze nieuwe Instructeur Autotechniek hebben en houden wij de vaart erin. Jij bent in staat om onze studenten op de beste manier te gidsen en te begeleiden naar de finish. Dat doe je met al jouw expertise, ervaring en enthousiasme. Zien wij jou straks aan de start als de nieuwe Instructeur Autotechniek bij Deltion?

Wat ga jij doen?
Jij zorgt er als geen ander voor dat studenten in de juiste versnelling werken aan hun toekomst in de personenautotechniek. Dat doe je dagelijks op de meest aansprekende manier waarbij je volop aandacht hebt voor de achterblijvers, de sprinters en de middengroep. Dankzij jou kunnen onze studenten zich op hun eigen manier ontwikkelen, in het juiste tempo en met de gewenste begeleiding.
Jij zorgt dat je meer dan goed op de hoogte bent van de laatste ins en outs in de personenautotechniek. Die kennis over personenauto’s die jij al die jaren als bagage hebt verzameld, breng je met gepaste snelheid en met de juiste uitgestippelde route op weg naar hun eindbestemming, over op onze studenten.
Instructeur Personenautotechniek is een baan van gas geven, afremmen en bijsturen en dat doe je uiteraard niet allemaal alleen. Je opent de deuren voor samenwerking met je Docent Autotechniek en je collega’s Instructeur Autotechniek van Deltion.

Ontmoet je toekomst bij Deltion
Deltion zorgt voor aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat doen we iedere dag weer voor ruim 19.000 studenten en met 1800 medewerkers. Deltion kent 45 onderwijsrichtingen met meer dan 250 beroepsopleidingen, die allemaal terug te vinden zijn op 1 locatie, in 1 campus, onder 1 dak.

Dat maakt Deltion dag in en dag uit een geweldige, inspirerende en bruisende werk-, studeer-, en leerplek voor iedereen. Een schoolvoorbeeld van samen het beste waarmaken. Of je nu student bent die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt of je eerder opgedane kennis wilt verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook jij krijgt iedere dag volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met hulp van jouw collega's, onze interne specialisten en leidinggevenden.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Daar werken we samen dagelijks aan. Door te luisteren naar elkaar, open te staan voor ieders mening en met elkaar in gesprek te blijven. Zo levert Deltion een grote bijdrage aan de groei, ontwikkeling én toekomst van mensen in een omgeving waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven. En dat een heel leven lang.

Jij bent
Een ware matchmaker, want jij hebt een hechte band met onze jonge én volwassen studenten en kunt je goed inleven in hun leefwereld. Jij begrijpt waar hun behoefte ligt, wat van ze gevraagd wordt én wat jij ze kunt bieden. Je hebt zichtbaar plezier en toont energie in je boeiende werk als instructeur en begeleider. Verder ben je punctueel, helder in je communicatie en zeker ook van het geven en ontvangen van feedback. Tenslotte ben je bereid om (indien nodig) een instructeursopleiding te volgen.

Verder zien we graag het volgende op je cv:
- mbo+ werk- en denkniveau. Denk daarbij aan de opleiding
  technisch specialist personenwagens niveau 4.
- actuele kennis van en werkervaring in de autotechniek.
- aantoonbare ervaring in het begeleiden en aansturen van (jonge) mensen
  in de voortdurende ronddraaiende wereld van de autotechniek.

Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent een jaarcontract met uitzicht op verlenging.

Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 2.449 - € 3.623 (schaal 7). Daarbij
  kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken faciliteert,
  zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie. Ook heb
  je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
  (ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo
  dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid. Ook
  ligt er gratis fruit voor je klaar;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop. 

Hoe nieuwsgierig ben jij geworden?
En is je interesse gewekt in deze nieuwe baan als Instructeur Autotechniek bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatiebrief of videosollicitatie en cv te richten aan Anne-Hilde Feijth. Zij is een van onze opleidingsmanagers. Doe dat wel vóór maandag 24 juni 2024, want daarna sluit de vacature.

Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Bel dan ook met Anne-Hilde Feijth. Dat kan op telefoonnummer 06 253 210 15.

Goed om te weten
De vacature zetten wij op hetzelfde moment in- en extern uit. Is een interne kandidaat geschikt, dan heeft dat onze voorkeur.
 
Als Deltion stellen wij acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

Sluitingsdatum

23 juni 2024

 

Contactpersoon

Anne-Hilde Feijth

 

Afdeling

Motorvoertuigen-, Carrosserie-,  & Tweewielertechniek
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden