Instructeur / Docent W-Installaties

Deltion College zoekt een Instructeur / Docent W-Installaties (8-16 uur)
Voor onze studenten en onze opleiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundige vakman of vakvrouw, die onze studenten wil warm maken en opleiden voor een toekomst in de installatietechniek.
We zijn daarbij op zoek naar iemand die beschikt over brede vakkennis van allerlei werktuigkundige installaties, maar bovenal naar iemand die het leuk vindt om die kennis met jongeren te delen en die het een uitdaging vindt om dat op een aansprekende manier over te brengen op onze studenten! Dat maakt dat wij jou bij Deltion maar wat graag zien als onze nieuwe instructeur of docent W-Installaties.

Wat ga jij doen?
Zij-instromer, vakdocent of ben jij iemand die juist de combinatie werkveld en onderwijs zoekt? Hoe dan ook ga je aan de slag om onderwijs en de installatiebranche dagelijks te laten aansluiten op wat studenten vragen, willen en kunnen.

Je geeft theorie- en praktijklessen aan de BOL en BBL-studenten uit de Engineeringsopleidingen. Vooral als het gaat om de opleiding Smart Energy, zetten wij je vaak in. Of het nu gaat om installaties die te maken hebben met gas, water, sanitair, verwarming en ventilatielucht, jij stoomt onze studenten zo goed mogelijk klaar. Dat kan zijn voor beroepen als monteur, tekenaar, assistent-projectleider of installateur. Of dat jij ze voorbereidt op de juiste doorstroming naar een hbo-opleiding.

Naast lesgeven aan studenten, denk je mee in het ontwikkelen van onderwijs en onderhoudt je contacten met het bedrijven en organisaties in de installatietechniek. Op die manier zorg je dat onderwijs en de praktijk steeds beter op elkaar aansluiten.

Jouw team
Het Deltion College kent 7 colleges en 5 stafdiensten. Waarbij jij komt te werken in binnen het college Techniek en Gebouwde omgeving, voor het team Engineering. Het team bestaat uit ongeveer 30 een mooie groep van innovatieve en bekwame collega’s met een gedeelde drive voor onze studenten en de techniek.

Jullie maken dagelijks werk van duurzaam, passend en toekomstbestendig onderwijs. Ieder teamlid heeft het beste voor met elke student en samen staan jullie achter elkaar als dat nodig is. Ook wordt vernieuwend denken en doen, zowel in als buiten het klaslokaal volop aangemoedigd.

Wie ben jij?
Als docent of instructeur W-Installaties draai jij jouw helpende hand niet om voor het meest inspirerende onderwijs in de installatietechniek. Iedere dag motiveer jij de studenten om zelfstandig en samenwerkend te leren. Dat kun jij als geen ander, want je legt gemakkelijk contact met studenten en bent communicatief sterk.

Verder ben je vernieuwend, ondernemend en durf je te doen. Zo weet jij ons onderwijs op Deltion nog beter te laten aansluiten op het werkveld van de installatietechniek. Ook sta je dagelijks aan als het gaat om ontwikkelingen, processen en veranderingen die te maken met de werktuigkundige installaties. Kortom, je bent een inspirator en innovator die mee- en vooruitdenkt, waarbij je je eigen doen en laten regelmatig reflecteert. Met jou als docent of instructeur W-Installaties zitten wij er bij Deltion dan ook comfortabel bij.

Wat prijkt er sowieso op jouw cv?
- meerdere jaren werkervaring binnen de w-installaties of in het werkveld;
- een brede kennis van sanitaire installaties en klimaattechniek;
- een passende onderwijsbevoegdheid of de bereidheid om die te halen;
- heb je al ervaring in het lesgeven in het onderwijs, dan kan dat in je voordeel werken;

Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent een jaarcontract met uitzicht op verlenging/vast dienstverband. Tijdens de gesprekken zal samen bepaald worden of de functie van instructeur of docent van toepassing zal zijn.

Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 3.431 - € 5.078 (schaal LB)
  bij de functie van docent of een bruto maandsalaris tussen
  € 2.449 - € 3.623 (schaal 7) bij de functie van instructeur. Daarbij
  kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken faciliteert,
  zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie.
  Ook heb je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
  (ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo
  dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid.
  Ook ligt er gratis fruit voor je klaar;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop. 

Zie jij het helemaal zitten?
En sta je helemaal achter deze baan als instructeur of docent W-Installaties bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatiebrief en cv te richten aan Rick Veijer. Hij is opleidingsmanager. Doe dat wel voor maandag 18 december, daarna sluit de vacature.

Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Neem dan ook contact op met Rick Veijer. Dat kan door hem een mail te sturen op rveijer@deltion.nl of te bellen met 06-34163588.

Sluitingsdatum

17 december 2023

 

Contactpersoon

Rick Veijer

 

Afdeling

Engineering
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden