(Senior) Docent Elektro- en of Installatietechniek

Deltion zoekt een (Senior) Docent Elektro- en of Installatietechniek (40 uur)
Door de grote uitdagingen waar we voor staan zien we steeds meer jongeren een keus maken voor Elektro- en Installatietechniek. We zoeken daarom versterking van ons team. Ben jij die inspirerende en betrokken (senior) docent die op zoek is naar een ambitieus en talentvol team? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar onderwijs, Elektro- en Installatietechniek en alle daarop afkomende ontwikkelingen samenkomen? Dan krijg jij vast een glimlach op jouw gezicht van de rol als (senior) docent voor het team Installeren voor elektrotechnische- en/of werktuigkundige installaties (voor elektrotechniek, gas, water, sanitair, verwarming en ventilatielucht, etc.)

Je geeft theorie- en praktijklessen over diverse thema’s en installaties aan BOL en BBL studenten op niveau 2 en 3. Daarnaast ben je ook een enthousiaste loopbaan- en stagebegeleider en kan je ingezet worden op diverse taken zoals kwaliteit, planning, examinering en digitalisering.

Je zet studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij het hanteren van verschillende didactische vaardigheden en het kunnen differentiëren vereisten zijn. Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van een toekomstbestendig modulair onderwijsprogramma dat aansluit bij onze arbeidsmarkt.

Jij bent
Geknipt voor een rol als (senior) docent binnen het team en het leiden van projecten gaat je makkelijk af. Je hebt een helicopterview, neemt van daaruit graag de leiding en kunt goed structuur aanbrengen (binnen het team, de taken en de lessen). Ook heb je een heldere visie op onderwijsinnovatie/kwaliteit en je kunt dat goed overbrengen aan je collega’s. Je passie ligt bij de studenten en je kan studenten- en loopbaanbegeleiding goed vormgeven. Je hebt een pragmatische, ondernemende en proactieve houding en je weet onderwijs en ontwikkelingen uit het werkveld te vertalen. Hierbij weet je collega’s en anderen – intern en extern – te inspireren in woord en op schrift om mee te werken aan deze ontwikkelingen, processen en veranderingen. Je weet je collega’s met enthousiasme en humor te motiveren en te stimuleren om samen te werken aan het steeds verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Reflecteren op eigen handelen is voor jou vanzelfsprekend.

Wat we graag op jouw cv zien?
- Uitgebreide ervaring binnen de elektro- en of installatietechniek; 
- Een relevante onderwijsbevoegdheid voor het mbo. Mocht je die
  niet hebben, dan de bereidheid te starten als docent en op kosten
  van Deltion je onderwijsbevoegdheid te halen;
- 5 á 10 jaar onderwijservaring is een pré;
- Een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal;
- Digitaal zeer vaardig;
- Bereidheid te investeren in eventueel benodigde opleidingen; 
- Bereid om minimaal één avond per week te werken i.v.m. BBL
  en ook wel op locatie of voor andere teams lessen te verzorgen
  i.v.m. Leven Lang Ontwikkelen;  

Heb je niet alle ervaring die gevraagd wordt, maar wel de juiste competenties, ambitie en interesse? Reageer dan en wie weet spreken we elkaar dan snel!

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kun je bij ons vinden?
Deltion kent 7 colleges en 5 stafdiensten. Het team Installeren waar jij in komt te werken is onderdeel van het college Techniek en Gebouwde Omgeving en bestaat uit zo’n 30 enthousiaste collega’s. Samen met je collega’s zorg je voor duurzaam en toekomstbestendig onderwijs. Bij ons zijn kwaliteit en innoveren de komende jaren belangrijke thema’s. Zo willen wij actief meegaan in de ontwikkelingen. Vernieuwen en durven doen, moedigen wij dan ook aan. 

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion.
De functie van (senior) docent is ingedeeld in salarisschaal LB of LC. Op basis van kennis en ervaring zal de definitieve functiebepaling en salarisinpassing plaatsvinden. Het maximale fulltime brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 5.078,- per maand (functie docent, schaal LB) en/of € 5.740,- per maand (functie senior docent, schaal LC).

Je kunt daarnaast ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- meer dan 10 weken verlof per jaar;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen;
- thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling
  én een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je beter maken in
  je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Zie jij het helemaal zitten?
En sta je helemaal achter deze baan als (senior) docent bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatiebrief of videosollicitatie en cv te richten aan Angela Elting. Zij is opleidingsmanager. Doe dat wel uiterlijk 22 mei 2024. Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Angela Elting, via tel. 06-82289782.

Goed om te weten
Wij hebben ruimte voor een fulltime (senior) docent. Je kunt in jouw motivatie aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat qua aantal dagen/uren per week. Mocht je beschikbaar zijn voor minder uren, dan mag je contact met ons opnemen om dit verder te verkennen. We denken graag mee in passende oplossingen.

Sluitingsdatum

22 mei 2024

 

Contactpersoon

Angela Elting 

 

Afdeling

Installeren
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden