(Senior) Docent Grond-, Weg- en Waterbouw

(Senior) Docent Grond-, Weg- en Waterbouw (32-40 uur)
Jij brengt up-to-date kennis van je vakgebied mee. Die kennis gebruik jij, als (senior) docent Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), om onze studenten optimaal te kunnen inspireren.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
We komen graag in contact met iemand die ervaring heeft in de Grond-, Weg- en Waterbouw en deze kennis en kunde goed kan overbrengen op onze studenten.
Jouw ervaring is breed en kan liggen op verschillende vlakken binnen de GWW zoals projectleiding, werkvoorbereiding en/of uitvoering van civieltechnische werken.

Jij wilt jouw professionele kennis en vaardigheden overbrengen op onze studenten. Jij verzorgt en begeleidt theorielessen en projecten en zet onze studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren. Met jouw netwerk ben jij een belangrijke schakel tussen ons onderwijsteam en de GWW-branche bij stagebegeleiding en -coördinatie.
Studenten staan bij ons voorop! Geen dag en geen student zijn hetzelfde en daarom is affiniteit met onze studenten een belangrijke voorwaarde om deze functie te kunnen vervullen.

Jouw functieprofiel
Beschik jij over:
- aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
- een afgeronde hbo opleiding Civiele Techniek of soortgelijke opleiding;
- (bij voorkeur) een relevante onderwijsbevoegdheid *;
- aantoonbare kennis en ervaring binnen het vakgebied Infra/GWW.

* Heb jij nog geen onderwijsbevoegdheid en wel interesse in deze functie? Kijk dan verder op https://www.deltion.nl/werken-bij-deltion/docent-en-instructeur. Mogelijk kom je toch in aanmerking voor een baan als docent in het onderwijs.

Jouw college
Als college Techniek en Gebouwde Omgeving (TGO) zijn we trots op waar we nu staan en ambitieus in waar we naartoe willen. Trots op de kwaliteit van onze opleidingen en de intensieve samenwerking met het bedrijfsleven. Maar ook trots op onze collega’s en studenten die zich elke dag inspannen om telkens nóg een stapje verder te gaan.

Tegelijkertijd zijn we ons daarom extra bewust van de verantwoordelijkheid en uitdaging waar we voor staan; met de snelle technologische ontwikkelingen en het veranderende werkveld moeten we ons onderwijs constant vernieuwen en innoveren. Niet alleen voor onze reguliere studenten, maar ook voor al die werknemers in de regio die bij- of omgeschoold willen worden. We hebben daarin een mooie uitgangspositie, maar willen juist daarom excelleren en het mooiste onderwijs maken dat mogelijk is.
Wij zijn TGO en wij zijn op zoek naar mensen die onze passie en ambitie delen! 

Jouw team
In het Grond-, Weg-, en Waterbouw onderwijsteam ga je samenwerken met ervaren docenten. Ze helpen elkaar, hebben een goede onderlinge samenhang en gezelligheid voert de boventoon. Er is aandacht voor gezamenlijke activiteiten en we willen allemaal het beste voor onze studenten.

Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 

Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen €3.431 - € 5.078 (schaal LB)
  of tussen €3.906 - € 5.740 (schaal LC). Daarbij kijken wij naar
  je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken
  faciliteert, zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie. Ook heb
  je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
  (ziektekosten en arbeidsgeschiktheid);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo
  dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid.
  Ook ligt er gratis fruit voor je klaar;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop. 

Hoe nieuwsgierig ben jij geworden?
En is je interesse gewekt in deze nieuwe baan als (Senior) Docent Grond-, Weg-, en Waterbouw bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatiebrief/videosollicitatie en cv te richten aan Alex Klaassen (Opleidingsmanager TGO). Doe dat voor maandag 4 maart 2024, daarna sluit de vacature.
Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Raymond Kolkman (senior docent GWW) via 06-16166772.

Goed om te weten
Tot slot. Na publicatie gaan we direct over tot selecteren.
Deze vacature is opengesteld voor 32-40 uren per week. Je kunt in jouw motivatiebrief aangeven naar welke aanstellingsomvang jouw voorkeur uitgaat.
Mocht je beschikbaar zijn voor minder dan 32 uren per week, dan mag je contact met ons opnemen om dit verder te verkennen.

Sluitingsdatum
3 maart 2024

 

Contactpersoon
Alex Klaassen & 
Raymond Kolkman

 

Afdeling
Grond-, Weg- en Waterbouw

 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden