Docent Beeld-/ Filmmaker

Deltion College zoekt een Docent Beeld-/ Filmmaker (AV-specialist) (24-32 uur)
Ons onderwijs is flexibel en modulair georganiseerd. Studenten worden conceptmatig en vaktechnisch sterk opgeleid en hebben keuzevrijheid in hun studie, werken aan hun eigen portfolio en krijgen maatwerk aangeboden. Het onderwijs biedt ruimte voor verbreding, verdieping, vertraging en versnelling. De student leert door te doen.

Jij leert studenten met een scherp oog naar de wereld kijken. Met jouw hulp, begeleiding en coaching leren ze stap voor stap hoe de camera, de technische tools, digitale bewerkingen en hun creativiteit werken.

Wil jij je bijdrage leveren en maak jij ons beeld en team compleet?

Wat ga je doen?
Jij gaat lesgeven binnen de opleiding Beeld-/ Filmmaker (AV-specialist). Samen met jouw collega’s verzorg je hoogwaardig, realistisch en betekenisvol onderwijs, afgestemd op de beroepspraktijk en het vakgebied. Naast de lessen die je gaat geven, ben jij ook inzetbaar als LOB-er.

Jouw team
Het team AV-productie bestaat uit 12 bevlogen collega’s. We werken nauw samen, zijn collegiaal, vaktechnisch up-to-date en voortdurend in ontwikkeling. We werken vanuit de verbinding met onze studenten en onderhouden goede contacten met de beroepspraktijk, werken met realistische opdrachten en bieden uitdagende en tot de verbeelding sprekende projecten en (buitenland) excursies aan. Er worden inspirerende gastcolleges verzorgd en er wordt gewerkt met ZZP-ers voor een optimale verbinding tussen onderwijs en werkveld.

Ontmoet je toekomst bij Deltion
Deltion zorgt voor aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat doen we iedere dag weer voor ruim 19.000 studenten en 1.800 medewerkers. Zoveel studenten, zoveel smaken. Deltion kent 45 onderwijsrichtingen met meer dan 250 beroepsopleidingen, die allemaal terug te vinden zijn op 1 locatie, in 1 campus, onder 1 dak.

Dat maakt Deltion dag in en dag uit een geweldige, inspirerende en bruisende werk-, studeer-, en leerplek voor iedereen. Een schoolvoorbeeld van samen het beste waarmaken. Of je nu student bent die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt of je eerder opgedane kennis wilt verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook jij krijgt iedere dag volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met hulp van jouw collega's, onze interne specialisten en leidinggevenden.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Daar werken we samen dagelijks aan. Door te luisteren naar elkaar, open te staan voor ieders mening en met elkaar in gesprek te blijven. Zo levert Deltion een grote bijdrage aan de groei, ontwikkeling én toekomst van mensen in een omgeving waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven. En dat een heel leven lang.

Jij bent 
Je bent breed inzetbaar, werkt goed en graag samen met collega’s in andere disciplines en hebt, als het even kan, ervaring met het geven van lessen aan een mbo-doelgroep. Je bent enthousiast en draagt jouw vak graag over aan anderen.
Verder zien we graag het volgende:
- hbo werk- en denkniveau;
- technische en inhoudelijke AV-kennis;
- ruime ervaring als AV-specialist;
- onderwijsbevoegdheid is een pré;
- coördinerende vaardigheden zijn een pré.

Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent een jaarcontract.
Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 3.431 - € 5.078 (schaal LB). Daarbij
  kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken faciliteert,
  zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie. Ook
  heb je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
  (ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo
  dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop. 

Hoe nieuwsgierig ben jij geworden?
Is je interesse gewekt in deze nieuwe baan als Docent Beeld-/ Filmmaker (AV-specialist) bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatiebrief en cv te richten aan opleidingsmanager Debby Greve. Doe dat wel uiterlijk woensdag 19 juni, daarna sluit de vacature.

De gesprekken staan gepland op maandagmiddag 24 juni. Op vrijdagochtend 21 juni hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Mail dan met Debby Greve via dgreve@deltion.nl.

Goed om te weten
Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld: bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur boven externe kandidaten.

Sluitingsdatum
19 juni 2024

 

Contactpersoon
Debby Greve

 

Afdeling
Design, Media & ICT 

 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden