Docent Cabine

Deltion zoekt een Docent Cabine (24-32 uur)
Ben jij de cabin attendant die op zoek is naar een ambitieus en talentvol onderwijsteam? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar onderwijs en het beroepenveld op het gebied van aviation samenkomen? Dan krijg jij vast een glimlach op jouw gezicht van de rol als docent cabine.

Voor de opleiding Luchtvaartdienstverlener en International Aviation Services zoeken wij voor 24-32 uur in de week een gepassioneerde collega ter versterking van de vakgroep Cabine die onze studenten alles over dit mooie vak wil leren.

Wat ga jij doen?
Je komt te werken in een enthousiast team van 25 docenten met passie voor luchtvaart. De docenten van de vakgroepen cabine en passage hebben allen op de luchthaven gewerkt en we hebben goede (preferred) samenwerkingen met het bedrijfsleven. Naast het geven van (praktijk)lessen waar jij jouw praktijkervaring kan overbrengen (o.a. de modules ‘Service on board’, ‘Before take off’, ‘Safety and security’, ‘Dealing with passengers on board an aircraft’ en ‘Health and Safety in the Aviation Industry’), ben je een enthousiaste loopbaan- en stagebegeleider. Je zet studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij het hanteren van verschillende pedagogische en didactische vaardigheden vereisten zijn.

Ontmoet je toekomst bij Deltion
Deltion zorgt voor aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat doen we iedere dag weer voor ruim 19.000 studenten en 1800 medewerkers. Zoveel studenten, zoveel smaken. Deltion kent 45 onderwijsrichtingen met meer dan 250 beroepsopleidingen, die allemaal terug te vinden zijn op 1 locatie, in 1 campus, onder 1 dak.

Dat maakt Deltion dag in en dag uit een geweldige, inspirerende en bruisende werk-, studeer-, en leerplek voor iedereen. Een schoolvoorbeeld van samen het beste waarmaken. Of je nu student bent die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt of je eerder opgedane kennis wilt verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook jij krijgt iedere dag volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met hulp van jouw collega's, onze interne specialisten en leidinggevenden.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Daar werken we samen dagelijks aan. Door te luisteren naar elkaar, open te staan voor ieders mening en met elkaar in gesprek te blijven. Zo levert Deltion een grote bijdrage aan de groei, ontwikkeling én toekomst van mensen in een omgeving waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven. En dat een heel leven lang.

Wie ben jij?
Jouw passie ligt bij de studenten en je kunt studentenbegeleiding goed vormgeven. Je hebt een pragmatische, ondernemende en proactieve houding en je weet onderwijs en ontwikkelingen in het werkveld te vertalen naar activiteiten in de klas of vertalen naar het onderwijs. Je weet je collega’s met humor en enthousiasme te motiveren en te stimuleren om samen te werken aan het continue verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs.

Wat we graag op jouw cv zien?
- Een relevante onderwijsbevoegdheid en/of hbo-diploma;
- Ervaring als cabin attendant;
- Een goede beheersing van de Nederlandse en ook
  Engelse taal (voor het tweetalig Onderwijs).
- Bereidheid te investeren in eventueel benodigde opleidingen. 

Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aansteling.

Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 3.431 - € 5.078 (schaal LB). Daarbij
  kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken faciliteert,
  zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie. Ook
  heb je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
  (ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo
  dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop. 

Hoe nieuwsgierig ben jij geworden?
En is je interesse gewekt in deze nieuwe baan als docent cabine bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatie en cv te richten aan Reina van Veen. Zij is opleidingsmanager. Doe dat wel vóór maandag 24 juni, daarna sluit de vacature.

Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Bel dan ook met Reina van Veen. Dat kan op telefoonnummer 06-48 47 58 45.

Goed om te weten
De vacature zetten wij op hetzelfde moment in- en extern uit. Is een interne kandidaat geschikt, dan heeft dat onze voorkeur. Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren.
 
Als Deltion stellen wij acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

Sluitingsdatum
23 juni 2024

 

Contactpersoon

Reina van Veen

 

Afdeling

Luchtvaartdienstverlening
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden