Docent ICT

Deltion College zoekt een docent voor de ICT-opleidingen (24 uur)
De ICT Opleidingen zijn op zoek naar een ICT’er met pedagogisch-didactische kwaliteiten. Je vindt bijvoorbeeld datacom en netwerkbeheer de leukste vakken die er zijn en je bent daarnaast volop inzetbaar als docent binnen de IT-opleidingen op niveau 3 en 4. Je zet jouw ICT-studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren.

Wat ga jij doen? 
Jij gaat binnen de ICT Opleidingen lessen verzorgen op het gebied van datacom, netwerkbeheer, hardware, applicatiebeheer en virtualisatie. Je werkt nauw samen met je directe collega’s binnen het team. Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn voorwaardelijk. Ook zoeken we een echte teamplayer.

Ontmoet je toekomst bij Deltion
Deltion zorgt voor aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat doen we iedere dag weer voor ruim 19.000 studenten en 1800 medewerkers. Zoveel studenten, zoveel smaken. Deltion kent 45 onderwijsrichtingen met meer dan 250 beroepsopleidingen, die allemaal terug te vinden zijn op 1 locatie, in 1 campus, onder 1 dak.

Dat maakt Deltion dag in en dag uit een geweldige, inspirerende en bruisende werk-, studeer-, en leerplek voor iedereen. Een schoolvoorbeeld van samen het beste waarmaken. Of je nu student bent die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt of je eerder opgedane kennis wilt verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook jij krijgt iedere dag volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met hulp van jouw collega's, onze interne specialisten en leidinggevenden.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Daar werken we samen dagelijks aan. Door te luisteren naar elkaar, open te staan voor ieders mening en met elkaar in gesprek te blijven. Zo levert Deltion een grote bijdrage aan de groei, ontwikkeling én toekomst van mensen in een omgeving waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven. En dat een heel leven lang.

Wie ben jij?  
Iemand met pedagogische en didactische kwaliteiten. Jij beschikt over verbindend vermogen dat jou in staat stelt om goede relaties op te bouwen met zowel je studenten als met je collega’s. Je inspireert en activeert studenten richting  ontwikkeling en je bent betrokken bij de doelstellingen van het team. Deze doelstellingen weet jij, samen met je collega’s en opleidingsmanager, te realiseren. Daarnaast ben jij communicatief, ondernemend, flexibel en denk en handel jij vanuit kansen en mogelijkheden. Je maakt nieuwe vaardigheden snel eigen en begrijpt de mores van het onderwijs.  
Daarnaast zien we graag het volgende: 
- aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
- een relevante onderwijsbevoegdheid is een pré.

Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent een contract voor in ieder geval het schooljaar 2024-2025.

Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 3.431 - € 5.078 (schaal LB). Daarbij
  kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken faciliteert,
  zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie. Ook
  heb je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
  (ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo
  dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop. 

Hoe nieuwsgierig ben jij geworden?
En is je interesse gewekt in deze nieuwe baan als Docent ICT bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatiebrief en cv te richten aan opleidingsmanager Carin van Unen. Doe dat wel uiterlijk woensdag 19 juni, daarna sluit de vacature.

Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Bel dan met Carin van Unen. Dat kan op nummer 06 – 53860000.

Goed om te weten
Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld: bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur boven externe kandidaten.

Sluitingsdatum
19 juni 2024

 

Contactpersoon
Carin van Unen

 

Afdeling
Design, Media & ICT

 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden