Docent Nederlands

Docent Nederlands (36-40 uur)
Team Transport & Logistiek zoekt een nieuwe collega die vanaf 1 november 2024 mee gaat bouwen aan de toekomst van onze studenten. Als docent Nederlands help je studenten om hun taalvaardigheid richting het gewenste eindniveau te ontwikkelen en heb je tegelijkertijd evenveel oog voor hun persoonlijke ontwikkeling. Kom jij ons team versterken als docent Nederlands?  

Wat ga je doen?
Je verzorgt generieke en beroepsgerichte lessen Nederlands voor studenten op niveau 2, 3 en 4. Je stimuleert jouw studenten om samenwerkend te leren en zelf sturing te geven aan hun ontwikkeling en het behalen van doelen. Natuurlijk bied je hen een goede basis en structuur van waaruit ze stappen hiertoe kunnen zetten. Dit doe je niet alleen maar samen met je team en in overleg met andere docenten Nederlands die werkzaam zijn binnen het Deltion College. Je denkt mee over integratie van Nederlands in de beroepsmodules en je voelt je mede-eigenaar van lopende onderwijsontwikkelingen richting een toekomstbestendig onderwijsprogramma dat aansluit bij de arbeidsmarkt. Samen de schouders eronder past bij jou.

Deltion als werkgever
Deltion bouwt dagelijks aan de toekomst van onze bijna 20.000 studenten en cursisten. Dat doen we met 1.800 collega’s. Benieuwd hoe we dat doen? Ontdek wie we zijn.

Jij bent
Een docent met veel ervaring op het gebied van pedagogisch en didactisch handelen binnen het (mbo) onderwijs. Je spreekt de taal van de studenten als geen ander en biedt een veilig leerklimaat. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, flexibel, sociaal, communicatief en organisatorisch sterk. Je hebt een onderzoekende houding en beschikt over een helicopterview. Je bent een teamplayer, werkt graag samen en je werkt vakoverstijgend. Je levert een proactieve bijdrage aan de doorontwikkeling van ons onderwijs en legt verbanden tussen de lessen en het beroep waar wij voor opleiden. Je bent docent Nederlands in hart en nieren en brengt jouw liefde voor het vak graag over.

Verder zien we graag het volgende:
- hbo werk- en denkniveau;
- bevoegdheid Nederlands 2e graad.

Ons aanbod
Wij willen jóu als collega. Daar staat ook wat tegenover. Je tekent in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op verlenging. We bieden een bruto maandsalaris tussen € 3.532 - € 5.228 (schaal LB) op basis van een 40-urige werkweek. Plus volop ruimte voor ontwikkeling, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, en veel meer. Bekijk onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. 

Nieuwsgierig?
Ontmoet jij je toekomst als docent Nederlands bij Deltion? Solliciteer dan nu! Met de sollicitatiebutton stuur je je cv en motivatiebrief of videosollicitatie in een paar stappen naar Hilda Hendriks, opleidingsmanager. Doe dat uiterlijk zondag 1 september, daarna sluit de vacature.

Wil je meer informatie? Bel dan met Hilda Hendriks. Dat kan op nummer +31 38 853 4441. Je kunt Hilda bereiken tot 23 juli en vanaf 12 augustus op maandag- en dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.

Na publicatie gaan we direct over tot selecteren.

Sluitingsdatum

1 september 2024

 

Contactpersoon

Hilda Hendriks

 

Afdeling

Transport & Logistiek
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden