Docent Nederlands

Deltion College zoekt een Docent Nederlands (20-24 uur)
Team Retail zoekt een nieuwe collega die vanaf schooljaar 2024-2025 mee gaat bouwen aan de toekomst van onze studenten. Als docent Nederlands help je studenten om hun taalvaardigheid richting het gewenste eindniveau te ontwikkelen en heb je tegelijkertijd evenveel oog voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Je verzorgt generieke en beroepsgerichte lessen Nederlands voor studenten op verschillende niveaus en neemt instellingsexamens af. Je stimuleert jouw studenten om samenwerkend te leren en zelf sturing te geven aan hun ontwikkeling en het behalen van doelen. Natuurlijk bied je hen een goede basis en structuur van waaruit ze stappen hiertoe kunnen zetten. Dit doe je niet alleen maar samen met je team en in overleg met andere docenten Nederlands binnen ons college. Je denkt mee over integratie van Nederlands in de beroepsmodules en je voelt je mede-eigenaar van lopende onderwijsontwikkelingen richting een toekomstbestendig onderwijsprogramma dat aansluit bij de arbeidsmarkt. Samen de schouders eronder past bij jou.

Ontmoet je toekomst bij Deltion
Deltion zorgt voor aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat doen we iedere dag weer voor ruim 19.000 studenten en met 1800 medewerkers. Deltion kent 45 onderwijsrichtingen met meer dan 250 beroepsopleidingen, die allemaal terug te vinden zijn op 1 locatie, in 1 campus, onder 1 dak.

Dat maakt Deltion dag in en dag uit een geweldige, inspirerende en bruisende werk-, studeer-, en leerplek voor iedereen. Een schoolvoorbeeld van samen het beste waarmaken. Of je nu student bent die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt of je eerder opgedane kennis wilt verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook jij krijgt iedere dag volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met hulp van jouw collega's, onze interne specialisten en leidinggevenden.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Daar werken we samen dagelijks aan. Door te luisteren naar elkaar, open te staan voor ieders mening en met elkaar in gesprek te blijven. Zo levert Deltion een grote bijdrage aan de groei, ontwikkeling én toekomst van mensen in een omgeving waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven. En dat een heel leven lang.

Jij bent
Innovatief, flexibel, creatief en gestructureerd. Je bent communicatief en sociaal sterk. Je creëert een professionele en veilige leeromgeving en kunt Nederlands integreren in ons modulaire onderwijs. Je bent je ervan bewust dat verschillende doelgroepen ook verschillende aanpak behoeven en differentiëren in je lessen doe je zowel op kennisniveau als op begeleidingsbehoefte van de student.

Verder zien we graag het volgende:
- hbo werk- en denkniveau;
- een onderwijsbevoegdheid Nederlands 2e graad;
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten.
- kennis van/ervaring in het MBO is een pré.
 
Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent in eerste instantie een contract voor een jaar, met de intentie om bij wederzijdse tevredenheid te verlengen.
Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 3.431 - € 5.078 (schaal LB). Daarbij kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken faciliteert, zoals een laptop/telefoon;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie. Ook heb je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen (ziektekosten en arbeidsongeschiktheid);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop. 

Zie jij het helemaal zitten?
Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatiebrief en cv te richten aan Linda van Ballegooijen (opleidingsmanager Retail opleidingen). Reageren kan tot en met zondag 26 mei 2024.

Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Linda van Ballegooijen via 06 – 41169062 (bereikbaar vanaf 9 mei 2024).

Goed om te weten
Na de sluitingsdatum volgt de briefselectie, sollicitatiegesprekken worden gepland op donderdag 6 juni. Graag zien we dat je met ingang van het nieuwe schooljaar, 2 september 2024, bij ons start.

Sluitingsdatum
26 mei 2024

 

Contactpersoon
Linda van Ballegooijen

 

Afdeling
Economie & Ondernemen

 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden