Docent Nederlands & Burgerschap

Docent Nederlands & burgerschap o.b.v. ziektevervanging (4 uur)
Ben jij werkzaam als docent Nederlands of burgerschap en per direct beschikbaar op maandagmiddag om les te geven? Lees dan snel verder!

Als docent Nederlands & Burgerschap help je studenten die jouw lessen nog hun hele leven gebruiken. Je leidt niet alleen vakmensen op, maar ook kritische burgers in de maatschappij die allerlei vaardigheden moeten bezitten om zich te kunnen redden. Je gaat primair lessen Nederlands en burgerschap verzorgen op onze locatie in Nieuwleusen aan BBL studenten van de opleiding Bouw.

Jouw college
Als TGO-college zijn we trots op waar we nu staan en ambitieus in waar we naartoe willen. Trots op de kwaliteit van onze opleidingen en de intensieve samenwerking met het bedrijfsleven. Maar ook trots op onze collega’s en studenten die zich (oprecht!) elke dag inspannen om telkens nóg een stapje verder te gaan.
Tegelijkertijd zijn we ons daarom extra bewust van de verantwoordelijkheid en uitdaging waar we voor staan; met de snelle technologische ontwikkelingen en het veranderende werkveld moeten we ons onderwijs constant vernieuwen en innoveren. Niet alleen voor onze reguliere studenten, maar ook voor al die werknemers in de regio die bij- of omgeschoold willen worden. We hebben daarin een mooie uitgangspositie, maar willen juist daarom excelleren en het mooiste onderwijs maken dat mogelijk is. Wij zijn TGO, en wij zijn op zoek naar mensen die onze passie en ambitie delen! 

Jij bent
Proactief, innovatief en zelfstandig. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent organisatorisch sterk, enthousiast en je krijgt energie van het werken op verschillende locaties met verschillende doelgroepen. Je legt makkelijk verbindingen tussen het vak Nederlands en burgerschap en het beroep waar wij voor opleiden.

We zien graag het volgende:
- hbo werk- en denkniveau;
- bevoegdheid Nederlands 2e graad;
- in het bezit van een rijbewijs/auto;
- ervaring in het mbo is een pré.

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Je tekent in eerste instantie een contract tot de zomervakantie. De functie van docent is ingedeeld in schaal LB met een salaris tussen €3.086 - € 4.615. De inpassing vindt plaats op basis van je laatst genoten salaris.

Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 8 weken verlof per jaar;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen. Je kunt dus dagelijks
  boksen, groepslessen volgen of fitnessen;
- thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling
  én een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering.
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken in
  je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Wanneer kun je beginnen?
Ben jij onze nieuwe docent Nederlands & Burgerschap? Solliciteer dan uiterlijk 26 maart 2023. Vul via de sollicitatiebutton ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. Wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met Carly ten Broeke (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-2047099. Je kunt jouw sollicitatie ook aan Carly ten Broeke richten.

Bijzonderheden
Vanwege de urgentie van deze vacature gaan wij na publicatie direct over tot selecteren.

Sluitingsdatum

26 maart 2023

 

Contactpersoon

Carly ten Broeke
 

Afdeling

Bouw
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden