Docent NT2

Docent NT2 (24-32 uur)
We zoeken per direct een ervaren, enthousiaste en betrokken docent voor lessen inburgering, basisvaardigheden en taalverhoging, zowel in Zwolle als op locaties in de regio.

Jouw profiel en voorkeur
Je vindt het uitdagend om met diverse niveaugroepen te werken, want jij kunt differentiëren als de beste! Met jouw enthousiasme, kennis en kunde, zorg je ervoor dat iedere les weer een leerzame ervaring voor de cursist wordt. Vanwege het snel veranderende werkveld zijn we op zoek naar een docent die houdt van pionieren en met een passie voor innovatief onderwijs en  onderwijsontwikkeling.

Wie zijn wij  
Het Deltion College in Zwolle is een regionale mbo-instelling met ruim 17.000 studenten en meer dan 400 afstudeerrichtingen. Deltion verzorgt naast reguliere beroepsopleidingen voor jongeren en vakgerichte cursussen voor volwassenen, specifieke inburgerings- en alfabetiseringscursussen. Dit doen wij in Zwolle, maar o.a. ook op leslocaties in Staphorst, Hasselt, Steenwijk en Dalfsen. 

Het team 
Je komt in een betrokken team waar iedereen de passie voor deze doelgroep deelt. Ons team bestaat uit zowel ervaren en beginnende docenten. Samen (met onze ketenpartners) werken we aan de grote uitdagingen zoals de nieuwe inburgeringswet en taalverhogingstrajecten in het MBO. Je wordt als docent ondersteund door de backoffice, een cursistencoördinator en senior docent waaraan je je inhoudelijke onderwijsvragen kunt stellen. Samen plezier hebben in het werk vinden wij heel belangrijk!  

Je functieprofiel 
- Je bent in het bezit van een NT2-diploma;
- Je bent in bezit van een rijbewijs en een auto; 
- Je bent minimaal drie hele dagen beschikbaar;
- Je bent een enthousiaste onderwijsontwikkelaar;
- Je houdt van het opzetten van nieuwe onderwijsprojecten
  en opleidingstrajecten;
- Een onderwijsbevoegdheid voor het mbo is een pré;

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. De functie van docent is ingedeeld in schaal LB met een salaris tussen € 3.086 - € 4.615. De inpassing vindt plaats op basis van kennis en ervaring en genoten salaris.

Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- meer dan 10 weken verlof per jaar;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen, bij zowel individuele sporten
  als sporten in groepen;
- thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling
  én een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken in
  je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Wanneer kun je beginnen?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Vertel ons in je sollicitatiebrief wat voor kennis en kunde je meeneemt én waarom de doelgroep inburgeraars en laaggeletterden jou zo raakt! 

Vul uiterlijk zondag 11 juni het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan Jan Dirk Feitsma (opleidingsmanager Educatie). Mocht je meer willen weten over deze functie dan kun contact je opnemen met onze opleidingscoördinator Hella Wolschrijn (senior docent) via 06-45835732.


Bijzonderheden
Na publicatie gaan we gelijk over tot selecteren. Deze vacature staat open voor interne en externe kandidaten. Een geschikt gebleken interne kandidaat gaat voor een externe kandidaat.

 

Sluitingsdatum

11 juni 2023

 

Contactpersoon

Jan Dirk Feitsma & 

Hella Wolschrijn

 

Afdeling

Educatie
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden