Docent NT2

Deltion Educatie zoekt een docent NT2 (24-40 uur)
Zet jij de doelgroep inburgeraars met stip op één? Geef jij ze met al jouw ervaring en enthousiasme dagelijks het allerbeste onderwijs op het Deltion College? Dan stoppen wij met zoeken, want dan ben jij onze nieuwe docent NT2.

Wat ga jij doen?
Je verzorgt de lessen inburgering, basisvaardigheden en taalverhoging, zowel in Zwolle en soms ook op de locaties in Staphorst, Hasselt en Dalfsen. Als onze nieuwe docent NT2 ga je geen uitdaging uit de weg en weet je iedere student op de juiste manier wegwijs te maken in onze maatschappij. Je schakelt eenvoudig tussen de verschillende niveaugroepen en bent iedere les dé leerzame steun en toeverlaat die de doelgroep nodig heeft. Je bent ook buiten het klaslokaal van Deltion bezig met de ontwikkeling van het onderwijs. Van jou verwachten we een actieve rol in het opzetten van innovatieve onderwijsprojecten en vernieuwende opleidingstrajecten.

Jouw team
Deltion verzorgt reguliere beroepsopleidingen voor jongeren en vakgerichte cursussen voor volwassenen. Daarnaast biedt Deltion onderwijs aan volwassenen die hun taal willen verbeteren omdat ze willen werken, een opleiding willen doen of willen slagen voor hun inburgering. Als nieuwe docent NT2 tref je zowel ervaren als beginnende docenten aan. We doen het samen, helpen elkaar wanneer dat nodig is. Je wordt als docent ondersteund door de backoffice, een cursistencoördinator en senior docent, waaraan je je inhoudelijke onderwijsvragen kunt stellen. Kortom, bij ons sta jij er nooit alleen voor.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion zorgt voor aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat doen we iedere dag weer voor ruim 19.000 studenten met 1800 medewerkers. Deltion kent 45 onderwijsrichtingen met meer dan 250 beroepsopleidingen, die allemaal terug te vinden zijn op 1 locatie, in 1 campus, onder 1 dak.

Dat maakt Deltion dag in en dag uit een geweldige, inspirerende en bruisende werk-, studeer-, en leerplek voor iedereen. Een schoolvoorbeeld van samen het beste waarmaken. Of je nu student bent die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt of je eerder opgedane kennis wilt verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook jij krijgt iedere dag volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met hulp van jouw collega's, onze interne specialisten en leidinggevenden.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Daar werken we samen dagelijks aan. Door te luisteren naar elkaar, open te staan voor ieders mening en met elkaar in gesprek te blijven. Zo levert Deltion een grote bijdrage aan de groei, ontwikkeling én toekomst van mensen in een omgeving waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven. En dat een heel leven lang.

Wie ben jij?
Jij geeft les aan een specifieke doelgroep. Dat doe je bevlogen en bekwaam. Studenten hebben bijna allemaal een andere achtergrond en een uiteenlopend kennisniveau. Ook zijn hun wensen en behoeften vaak anders. Dat betekent dat jij als nieuwe docent NT2 flexibel en geduldig moet zijn en kunt differentiëren als de beste. Je bent ook iemand die van pionieren en proberen houdt, want het werkveld is voortdurend in beweging. Denk alleen maar aan de nieuwe inburgeringswet en de diverse taalverhogingstrajecten in het mbo. Jij weet dat op de juiste manier te vertalen in een aansprekend en leerzaam lesaanbod.

Wat heb jij allemaal op jouw cv staan?
- een NT2-diploma of een bevoegdheid Nederlands 2e graad.
  Voor ons is dat een belangrijke eis;
- een onderwijsbevoegdheid voor het mbo kan in je voordeel werken.

Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. We zijn blij dat jij ons verder helpt, ook in deze functie. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent eerst een contract voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Belangrijk is dat je minimaal drie dagen beschikbaar bent. Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 3.431 - € 5.078 (schaal LB).
  Daarbij kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken faciliteert,
  zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie.
  Ook heb je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
  (ziektekosten en arbeidsgeschiktheid);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus.
  Werk zo dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen
  gezondheid. Ook ligt er gratis fruit voor je klaar;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop. 

Hoe nieuwsgierig ben jij geworden?
En is je interesse gewekt in deze nieuwe baan als docent NT2? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatiebrief/videosollicitatie en cv te richten aan Jan Dirk Feitsma. Hij is opleidingsmanager Educatie.

De vacature staat open tot en met zondag 12 mei 2024. Na publicatie gaan we direct over tot selecteren.

Wil je vooraf wat inhoudelijke informatie? Bel dan met Hella Wolschrijn. Zij is senior docent. Zij is te bereiken op telefoonnummer: 06-45 83 57 32.

Sluitingsdatum
12 mei 2024

 

Contactpersoon
Jan Dirk Feitsma

 

Afdeling
Sport, Opvoeding & Maatschappij

 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden