Docent Sport & Recreatie

Docent Sport & Recreatie (32-40 uur)
Ben jij de didactisch coach die het talent van onze student (h)erkent; en de (beroeps)identiteit van onze student versterkt? En wil jij een actieve bijdrage leveren aan het ontwikkelen van contextrijk en modulair onderwijs? Kom dan per nieuwe schooljaar ons team versterken!

Inspireren en Ontwikkelen bij Deltion
Wij, team Dienstverlening niveau 2, zoeken een gedreven docent, voor het uitstroomprofiel Sport & Recreatie die ons kleurrijke team komt versterken. De opleiding Dienstverlening bestaat uit drie uitstroomprofielen te weten: Helpende Zorg en Welzijn, medewerker Facilitair en medewerker Sport & Recreatie.

De volgende vijf waarden staan bij ons centraal; zowel voor de student als voor onszelf als docent!

- Toewijding
- Eigenheid
- Plezier
- Veiligheid
- Vertrouwen

Naast dat je zowel sportlessen als generiek/theorie vakken verzorgt op school of op een externe leslocatie ben je studieloopbaan- en stagebegeleider. Je hebt sterke pedagogische vaardigheden en ziet mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Je hebt affiniteit met recreatie.

Je zet studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij het hanteren van verschillende didactische vaardigheden en kunnen differentiëren een vereiste is. Je bent mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een toekomstig bestendig onderwijsprogramma dat aansluit bij de arbeidsmarkt. We zoeken een echte aanpakker die de verscheidenheid aan werkzaamheden niet schuwt.

Je functieprofiel
Beschik jij over:
- een relevante (ALO) onderwijsbevoegdheid?
- Het vermogen om overstijgend mee te kunnen denken in
  onze ontwikkelingen?
- Het vermogen om vraagstukken vanuit verschillende
  perspectieven te bekijken?

En ben jij:
- Betrokken bij de student?
- Een teamplayer?
- In staat om weerstand om te buigen naar medewerking?
- Proactief, wendbaar en leergierig ingesteld?
- Gericht op kwaliteit en betekenisvol onderwijs?

Dan zijn we nieuwsgierig naar jou!

Ons aanbod
Ambitie krijgt in ons team alle ruimte, wij dagen collega’s uit om het maximale uit zichzelf te halen. Gedeeld leiderschap binnen het team is volop in ontwikkeling.

Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je bij Deltion. Je tekent bij ons direct een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. De functie van docent is ingedeeld in schaal LB met een salaris tussen € 3.086 - € 4.615. De inpassing vindt plaats op basis van kennis en ervaring en genoten salaris. Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- meer dan 10 weken verlof per jaar;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen, bij zowel individuele sporten
  als sporten in groepen;
- thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling
  én een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken in
  je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk dinsdag 13 juni a.s. het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Relinde Pape (senior docent) via 06-25320191. Je kunt je sollicitatie richten aan Arnoud Meijers (opleidingsmanager).

Bijzonderheden
De eerste gesprekken staan (onder voorbehoud) gepland op woensdag 21 juni 2023. Deze vacature staat open voor interne en externe kandidaten. Een geschikt gebleken interne kandidaat gaat voor een externe kandidaat.

 

 

Sluitingsdatum

13 juni 2023

 

Contactpersoon

Relinde Pape &

Arnoud Meijers

 

Afdeling

Dienstverlening Niveau 2
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden