Instructeur Bedrijfsautotechniek

Deltion College zoekt Instructeur Bedrijfsautotechniek (32-40 uur)
Met jou als onze nieuwe Instructeur Bedrijfsautotechniek hebben wij alles meer dan goed op de rit. Jouw kennis, ervaring en enthousiasme zorgen ervoor dat onze studenten veilig en vertrouwd hun eindbestemming bereiken. Zie jij jezelf achter het stuur zitten, gas geven en samen met ons de juiste route uitstippelen? Solliciteer dan met gepaste snelheid naar de functie van Instructeur Bedrijfsautotechniek bij Deltion.

Wat ga jij doen?
Jouw belangrijkste taak is het sleutelen aan de toekomst van onze studenten bedrijfsautotechniek. Als Instructeur Bedrijfsautotechniek zorg jij ervoor dat onze studenten koers houden, in beweging blijven en niet uit de bocht vliegen. Jij begeleidt ze op de meest aansprekende manier, zorgt voor een professionele leer- en werkomgeving en bent goed op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen in de autotechniek.
Of het nu gaat om bedrijfsauto's, bestelbusjes en (grote) vrachtwagens, jij weet wat er speelt en hoe je die ontwikkelingen het beste verwerkt in ons opleidingsprogramma en in de werkplaats. Daar voeg je jouw persoonlijke energie, deskundigheid en vaardigheden in de bedrijfsautotechniek aan toe. Ook ben je van de samenwerking, want je schakelt veel met de Docent Bedrijfsautotechniek en je collega’s Instructeur Bedrijfsautotechniek van Deltion.

Ontmoet je toekomst bij Deltion
Deltion zorgt voor aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat doen we iedere dag weer voor ruim 19.000 studenten en met 1800 medewerkers. Deltion kent 45 onderwijsrichtingen met meer dan 250 beroepsopleidingen, die allemaal terug te vinden zijn op 1 locatie, in 1 campus, onder 1 dak.

Dat maakt Deltion dag in en dag uit een geweldige, inspirerende en bruisende werk-, studeer-, en leerplek voor iedereen. Een schoolvoorbeeld van samen het beste waarmaken. Of je nu student bent die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt of je eerder opgedane kennis wilt verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook jij krijgt iedere dag volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met hulp van jouw collega's, onze interne specialisten en leidinggevenden.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Daar werken we samen dagelijks aan. Door te luisteren naar elkaar, open te staan voor ieders mening en met elkaar in gesprek te blijven. Zo levert Deltion een grote bijdrage aan de groei, ontwikkeling én toekomst van mensen in een omgeving waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven. En dat een heel leven lang.

Jij bent
Een Instructeur Bedrijfsautotechniek die veel onder de motorkap heeft. Jouw vertrekpunt is je ruime ervaring en het plezier dat je hebt in het begeleiden en coachen van studenten. Je werkt gestructureerd, verzorgd en begrijpt hoe studenten op Deltion denken en doen. Dat betekent dat je prima in staat bent om op de juiste manier te communiceren met jonge en ook volwassen studenten. Je bent van de duidelijkheid, de samenwerking en staat aan als het gaat om feedback. Tenslotte ben je bereid om instructeursopleiding pedagogisch/didactisch handelen te volgen.

Verder zien we graag het volgende op je cv:
- mbo+ werk- en denkniveau. Denk daarbij aan de opleiding Technische
  specialist bedrijfsautotechniek of eerste bedrijfsautotechniek.
- actuele kennis van en werkervaring in de bedrijfsautotechniek. Jij hebt
  bijvoorbeeld gewerkt aan grote vrachtwagens.
- aantoonbare ervaring in het begeleiden en aansturen van (jonge) mensen
  in de voortdurende ronddraaiende wereld van de bedrijfsautotechniek.

Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent een jaarcontract met uitzicht op verlenging.

Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 2.449 - € 3.623 (schaal 7).
  Daarbij kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken faciliteert,
  zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie. Ook heb
  je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
  (ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo
  dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid. Ook
  ligt er gratis fruit voor je klaar;|
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop. 

Hoe nieuwsgierig ben jij geworden?
En is je interesse gewekt in deze nieuwe baan als Instructeur Bedrijfsautotechniek bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatiebrief of videosollicitatie en cv te richten aan Anne-Hilde Feijth. Zij is een van onze opleidingsmanagers. Doe dat wel vóór maandag 24 juni 2024, want daarna sluit de vacature.
Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Bel dan ook met Anne-Hilde Feijth. Dat kan op telefoonnummer 06 253 210 15.

Goed om te weten
De vacature zetten wij op hetzelfde moment in- en extern uit. Is een interne kandidaat geschikt, dan heeft dat onze voorkeur.
 
Als Deltion stellen wij acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

Sluitingsdatum

23 juni 2024

 

Contactpersoon

Anne-Hilde Feijth

 

Afdeling

Motorvoertuigen-,

Carrosserie-, en Tweewielertechniek
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden