Instructeur EHBO

Instructeur EHBO - Oranje Kruis (20 uur)
Voor het Team Sport Expertise Centrum (SportEC) zijn wij per direct op zoek naar een bevoegd instructeur EHBO die voor 20 uur per week inzetbaar is om op woensdag, donderdag en/of vrijdag les te geven aan studenten op het gebied van EHBO-Oranje Kruis.

Binnen Team SportEC betreft jouw taak het verzorgen van EHBO lessen aan studenten binnen het Deltion College. Je geeft les aan verschillende klassen en verschillende opleidingen binnen het Deltion.

Het Deltion College werkt actief aan de ontwikkeling van studenten én eigen medewerkers. We stimuleren studenten en medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Studenten moeten succesvol kunnen zijn in de maatschappij, hun beroep en hun persoonlijk leven. Het SportExpertiseCentrum (SportEC) levert een bijdrage aan deze ontwikkeling door aandacht te besteden aan Sport, Bewegen, Leefstijl & Vitaliteit. Hiermee werken wij aan kennis, vaardigheden en bewustzijn van de studenten naar verantwoordelijkheid op het gebied van eigen vitaal burgerschap en vitaal werknemerschap als ook het begeleiden van anderen binnen de wereld van sport, bewegen en leefstijl.

Je functieprofiel
Je dient te beschikken over een bevoegdheid EHBO-instructeur van het Oranje Kruis en ervaring met het instrueren van groepen. Je bent proactief, ontwikkelingsgericht en beschikt over een dienstbare, vragende en klantvriendelijke opstelling. 

Ons aanbod
Wij bieden je een tijdelijk dienstverband ter vervanging van een collega. De verwachting is dat dit in ieder geval tot de zomervakantie van 2023 ingevuld zal worden.

De functie van instructeur EHBO is ingedeeld in schaal 7 met een bruto salaris tussen € 2.174,- en € 3.264,- (fulltime). De inpassing vindt plaats op basis van je laatst genoten salaris. De bepalingen in de cao mbo zijn van toepassing. Het dienstverband zal worden aangegaan via onze partner Driessen (payroll).

Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk 4 december het sollicitatieformulier in via de website, gericht aan Suzette Kaper (Teamleider SportEC). Voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor vragen kun je contact opnemen met Suzette Kaper via 038-8534989.

Bijzonderheden
Je bent beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag.
Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren. Gesprekken vinden in overleg plaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Sluitingsdatum

4 december 2022

 

Contactpersoon

Suzette Kaper

 

Afdeling

Sport, Opvoeding en Maatschappij

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden