(Senior) Docent Duits

Deltion zoekt een (Senior) Docent Duits (32-40 uur)
Ben jij de inspirerende en betrokken (senior) docent die op zoek is naar een ambitieus en talentvol team? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar onderwijs en beroepenveld op het gebied van aviation samenkomen, dan krijg jij vast een glimlach op jouw gezicht van de rol als (senior) docent Duits voor het team Luchtvaartdienstverlening.

Naast het verzorgen van lessen Duits, ben je sterk in het pedagogisch aspect van het onderwijs, kan je ook ingezet worden op andere lessen en werk je mee aan ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit, studentebegeleiding, examinering, planning, digitalisering en stage. Je zet studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij het hanteren van verschillende pedagogische en didactische vaardigheden vereisten zijn. Daarnaast ben je een enthousiaste loopbaan- en stagebegeleider en ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van toekomstbestendig onderwijs.

Jij bent
Geknipt voor een rol als aanjager binnen het team. Je hebt een helicopterview, neemt van daaruit graag de leiding en kunt goed structuur aanbrengen zowel binnen het team als bij lessen en taken. Je hebt een heldere visie op onderwijsinnovatie/kwaliteit en je kunt dat goed overbrengen aan je collega’s. Je passie ligt bij de studenten en je kunt studenten- en loopbaanbegeleiding goed vormgeven. Je hebt een pragmatische, ondernemende en proactieve houding en je weet onderwijs en ontwikkelingen in het werkveld te vertalen naar jouw lessen Duits. Hierbij weet je collega’s en anderen – intern en extern – te inspireren in woord en op schrift om mee te werken aan deze ontwikkelingen, processen en veranderingen. Je weet je collega’s met enthousiasme en humor te motiveren en te stimuleren om samen te werken aan het steeds verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Reflecteren op eigen handelen is voor jou vanzelfsprekend.

Wat zien we graag op jouw cv?
- Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
- Bevoegdheid Duits 2e graad;
- Ervaring met de genoemde vakken en taken;
- Bereidheid te verdiepen in de wereld van aviation.

Ontmoet je toekomst bij Deltion
Deltion zorgt voor aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat doen we iedere dag weer voor ruim 19.000 studenten en met 1800 medewerkers. Deltion kent 45 onderwijsrichtingen met meer dan 250 beroepsopleidingen, die allemaal terug te vinden zijn op 1 locatie, in 1 campus, onder 1 dak.

Dat maakt Deltion dag in en dag uit een geweldige, inspirerende en bruisende werk-, studeer-, en leerplek voor iedereen. Een schoolvoorbeeld van samen het beste waarmaken. Of je nu student bent die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt of je eerder opgedane kennis wilt verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook jij krijgt iedere dag volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met hulp van jouw collega's, onze interne specialisten en leidinggevenden.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Daar werken we samen dagelijks aan. Door te luisteren naar elkaar, open te staan voor ieders mening en met elkaar in gesprek te blijven. Zo levert Deltion een grote bijdrage aan de groei, ontwikkeling én toekomst van mensen in een omgeving waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven. En dat een heel leven lang.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 3.431 - € 5.078 (schaal LB - docent)
  of tussen € 3.906 - € 5.740 (schaal LC - senior docent). Daarbij kijken wij
  naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken
  faciliteert, zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie.
  Ook heb je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
  (ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo
  dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid.
  Ook ligt er gratis fruit voor je klaar;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop.

Hoe nieuwsgierig ben jij geworden?
En is je interesse gewekt in deze nieuwe baan als (senior) docent Duits bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatie en cv te richten aan Reina van Veen. Zij is opleidingsmanager. Doe dat wel vóór maandag 17 juni, daarna sluit de vacature.

Wil je vooraf toch wat inhoudelijke informatie? Bel dan ook met Reina van Veen. Dat kan op telefoonnummer 06-48475845.

Goed om te weten
De vacature zetten wij op hetzelfde moment in- en extern uit. Is een interne kandidaat geschikt, dan heeft dat onze voorkeur. Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren.
 

Sluitingsdatum

16 juni 2024

 

Contactpersoon

Reina van Veen

 

Afdeling

Luchtvaartdienstverlening
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden