Senior Docent Nederlands en Burgerschap

Senior docent Nederlands en Burgerschap met focus op planning (32-40 uur)
Door de grote uitdagingen waar we voor staan zien we steeds meer jongeren een keus maken voor Installatietechniek. We zoeken daarom ook versterking van ons team. Ben jij de inspirerende en betrokken senior docent die op zoek is naar een ambitieus en talentvol team? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar onderwijs, Installeren en alle daarop afkomende ontwikkelingen samenkomen? Dan krijg jij vast een glimlach op jouw gezicht van de rol als senior docent voor het team Installeren voor Nederlands en Burgerschap.

Naast het geven van lessen bij met name BBL opleidingen, ben je ook een enthousiaste loopbaan- en stagebegeleider en kan je ingezet worden op taken die te maken hebben met kwaliteit, het plan van inzet en roostering. Je zet studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij het hanteren van verschillende didactische vaardigheden en het kunnen differentiëren vereisten zijn. Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van een toekomstbestendig modulair onderwijsprogramma dat aansluit bij onze arbeidsmarkt en het digitaal afstandsonderwijs.

Jij bent
Geknipt voor een rol als aanjager binnen het team en het schrijven van teksten gaat je makkelijk af. Je hebt een helicopterview, neemt van daaruit graag de leiding en kunt goed structuur aanbrengen (binnen het team, de taken en de lessen). Je hebt een heldere visie op onderwijsinnovatie/kwaliteit en je kunt dat goed overbrengen aan je collega’s. Je passie ligt bij de studenten en je kunt studentenbegeleiding en loopbaanbegeleiding goed vormgeven. Je hebt een pragmatische, ondernemende en proactieve houding en je weet onderwijs en ontwikkelingen in het werkveld te vertalen. Hierbij weet je collega’s en anderen – intern en extern – te inspireren in woord en op schrift om mee te werken aan deze ontwikkelingen, processen en veranderingen. Je weet je collega’s met enthousiasme en humor te motiveren en te stimuleren om samen te werken aan het steeds verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Reflecteren op eigen handelen is voor jou vanzelfsprekend.

Wat we graag op jouw cv zien?
- Ervaring in een coördinerende rol binnen het (mbo-)onderwijs.
- Een relevante onderwijsbevoegdheid (tweedegraads en of Pabo diploma);
- Ervaring of affiniteit met de genoemde vakken en taken;
- Bereidheid te verdiepen in de wereld van Installeren;
- Bereid om minimaal één avond per week te werken i.v.m. BBL en ook
  wel op locatie of voor andere teams lessen te verzorgen i.v.m.
  Leven Lang Ontwikkelen;  

Heb je niet alle ervaring die gevraagd wordt, maar wel de juiste competenties, ambitie en interesse? Reageer dan en wie weet spreken we elkaar dan snel!

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de internationale arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Wij leveren een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze eigenaar blijven van hun carrière. Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst. Bij ons tref je een informele sfeer aan, hebben we korte lijnen en doen we het samen.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kun je bij ons vinden?
Deltion kent 7 colleges en 5 stafdiensten. Het team Installeren waar jij in komt te werken is onderdeel van het college Techniek en Gebouwde Omgeving en bestaat uit zo’n 25-30 enthousiaste collega’s. Samen met je collega’s zorg je voor duurzaam en toekomstbestendig onderwijs. Bij Installeren zijn kwaliteit en innoveren de komende jaren belangrijke thema’s. Zo willen wij actief meegaan in de ontwikkelingen. Vernieuwen en durven doen, moedigen wij dan ook aan. 

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. De functie van senior docent is ingedeeld in schaal LC met een maximaal bruto salaris (fulltime) van € 5.229,-. De inpassing vindt plaats op basis van je laatst genoten salaris en ervaring.

Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- meer dan 10 weken verlof per jaar;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen;
- thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling
  én een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je beter maken in
  je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Wanneer kun je beginnen?
Ben jij onze nieuwe senior docent Installeren? Solliciteer dan uiterlijk 4 juni 2023, want we gaan kort daarna over tot de eerste gesprekken. Vul ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. Wil je  meer inhoudelijke informatie? Neem dan even contact op met Angela Elting (opleidingsmanager) via 038-8534212. Je kunt je sollicitatie ook aan Angela Elting richten.  De eerste gesprekken staan gepland op donderdagochtend 22 juni.

Bijzonderheden
Deze vacature staat open voor interne en externe kandidaten. Een geschikt gebleken interne kandidaat gaat voor een externe kandidaat.
 

 

Sluitingsdatum

4 juni 2023

 

Contactpersoon

Angela Elting

 

Afdeling

Installeren
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden