Medewerker International Office

Deltion College zoekt Medewerker International Office (28 uur)
Stap in de wereld van grenzeloze mogelijkheden bij het Deltion College! Als jij gedreven wordt door de kracht van internationale samenwerking en het verrijken van het onderwijs met diverse culturen, dan is deze rol op onze afdeling International Office op jouw lijf geschreven.
Binnen het team International Office zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Als Medewerker International Office ga je de coördinator internationalisering administratief ondersteunen. Daarnaast ga je ook evenementen en projecten organiseren.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Je voert zelfstandig administratieve werkzaamheden uit. Je organiseert evenementen en projecten en draagt hierbij zorg voor de planning en communicatie. In samenwerking met de afdeling Marketing & Communicatie realiseer je  communicatie-uitingen op het gebied van internationalisering. Je coördineert de internationale studentenmobiliteit, waarvoor je registraties verwerkt, vragen beantwoordt, voorlichting verzorgt, sessies organiseert en je verstrekt informatie en signaleert trends en ontwikkelingen die mogelijk effect hebben op de studentenmobiliteit. Ook bewaak je het algehele proces rondom de registratie van internationale studentenmobiliteit, signaleer je verbeterpunten en voer je deze door in samenwerking met andere afdelingen.

Ontmoet je toekomst bij Deltion
Deltion zorgt voor aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Dat doen we iedere dag weer voor ruim 19.000 studenten en met 1800 medewerkers. Deltion kent 45 onderwijsrichtingen met meer dan 250 beroepsopleidingen, die allemaal terug te vinden zijn op 1 locatie, in 1 campus, onder 1 dak.

Dat maakt Deltion dag in en dag uit een geweldige, inspirerende en bruisende werk-, studeer-, en leerplek voor iedereen. Een schoolvoorbeeld van samen het beste waarmaken. Of je nu student bent die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt of je eerder opgedane kennis wilt verdiepen, verbreden of actualiseren. Ook jij krijgt iedere dag volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met hulp van jouw collega's, onze interne specialisten en leidinggevenden.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Daar werken we samen dagelijks aan. Door te luisteren naar elkaar, open te staan voor ieders mening en met elkaar in gesprek te blijven. Zo levert Deltion een grote bijdrage aan de groei, ontwikkeling én toekomst van mensen in een omgeving waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven. En dat een heel leven lang.

Jouw team
Het team International Office houdt zich bezig met de coördinatie van alles rondom Internationalisering Deltion breed. Denk aan het stimuleren en faciliteren van internationale stages en studiebezoeken, beleidsadvisering aan directie en bestuur, het opzetten van internationale innovatieprojecten, regie op de Erasmus+ subsidies, tweetalig onderwijs en activiteiten rondom culturele diversiteit. Op dit moment bestaat het team uit 3 collega’s.

Jij bent
In staat om je écht te focussen op jouw werk en bent nauwgezet. Binnen deze focus ben je in staat snel te kunnen schakelen. Daarnaast heb je een proactieve en dienstverlenende houding, heb je ervaring met het organiseren van evenementen, heb jij een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk en heb jij affiniteit met de werkzaamheden binnen een internationale context.

Dankzij jouw communicatieve vaardigheden weet iedereen altijd waar je staat en houd jij ons op de hoogte van jouw voortgang. Je bent kwaliteitsgericht, gedisciplineerd en werkt altijd accuraat. Bovendien heb je plezier in het werken met digitale systemen en automatiseringsprocessen.

Verder zien wij graag het volgende op jouw cv:
- een relevant mbo 4 diploma;
- ervaring in een soortgelijke functie.

Wat hebben wij voor jou
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Bij Deltion zijn we blij dat jij ons verder helpt. Daar mag ook het nodige tegenover staan. Je tekent een jaarcontract met uitzicht op verlenging.

Verder krijg jij op basis van een 40-urige werkweek van ons:
- een bruto maandsalaris tussen € 2.305 - € 3.307 (schaal 6). Daarbij
  kijken wij naar je vorige salaris en de werkervaring die je hebt;
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- 10 weken verlof per jaar;
- een thuiswerkregeling die in balans is en hybride werken faciliteert,
  zoals een laptop;
- een flexibele reiskostenregeling, afgestemd op jouw situatie.
  Ook heb je fiscaal voordeel als je een (elektrische) fiets aanschaft;
- een prima pensioenregeling en gunstige verzekeringsvoordelen
  (ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering);
- een gevarieerd opleidingsaanbod van onze eigen Deltion Academie
  met volop mogelijkheden je te kunnen blijven ontwikkelen;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen op de Campus. Werk zo
  dagelijks individueel of in groepsverband aan je eigen gezondheid.
  Ook ligt er gratis fruit voor je klaar;
- gratis ICT-ondersteuning voor je eigen smartphone en laptop. 

Hoe nieuwsgierig ben jij geworden?
En is je interesse gewekt in deze nieuwe baan als medewerker International office bij Deltion? Solliciteer dan op deze functie. Dat kan door te klikken op de sollicitatiebutton en je motivatiebrief of videosollicitatie en cv te richten aan Marijn Mooij. Hij is collegedirecteur. Doe dat wel vóór maandag 17 juni 2024, want daarna sluit de vacature.

Goed om te weten
De vacature zetten wij op hetzelfde moment in- en extern uit. Is een interne kandidaat geschikt, dan heeft dat onze voorkeur.
 
Als Deltion stellen wij acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

Sluitingsdatum

16 juni 2024

 

Contactpersoon

Marijn Mooij 

 

Afdeling

International Office
 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden