Opleidingsmanager Bakkerij & Patisserie en Horeca Vakopleidingen

Deltion zoekt een Opleidingsmanager Bakkerij & Patisserie en Horeca Vakopleidingen (32-40 uur)
Ben jij de inspirerende en betrokken opleidingsmanager die op zoek is naar ambitieus en talentvolle teams? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar onderwijs, horeca, bakkerij en alle daarop afkomende ontwikkelingen samenkomen? Dan krijg jij vast een glimlach op jouw gezicht van de rol als opleidingsmanager bij het Deltion College in Zwolle! 

Jouw teams
Je geeft situationeel leiding aan docenten, instructeurs en teamondersteuners. De ontwikkelingen die nodig zijn om doelen te bereiken weet je te initiëren en te managen. Het beleggen van eigenaarschap op de juiste plek is een thema binnen onze organisatie en ook in jouw teams. Je stimuleert de onderwijskundige, professionele en branche gerelateerde doorontwikkeling, geeft de teams vertrouwen, ruimte en stimuleert eigenaarschap. Je geeft samen met je teams invulling aan het beleid van Deltion en zorgt dat ons onderwijs iedere dag beter wordt en toekomstbestendig. Dankzij jouw enthousiasme, analytisch vermogen en daadkracht, ben je de ideale opleidingsmanager voor jouw teams en dus Deltion. 

De branche
De ontwikkelingen binnen de sterk veranderende branche volgen zich in rap tempo op. Thema’s als gastvrijheid, duurzaamheid, digitalisering, media, topservice, tweetalig onderwijs, internationalisering etc. hebben impact op onze dagelijkse onderwijspraktijk. Aansluiting houden met andere scholen, het werkveld en een proactieve ambassadeursrol daarin innemen is cruciaal. Jij bent binnen en buiten Deltion het boegbeeld van de opleidingen, bouwt actief aan duurzame relaties en stuurt op behoud van onze positie in de markt.

Deltion College
Onder jouw leiding zijn de teams in constante ontwikkeling. Je vertaalt de ambities en doelstellingen uit de Deltion strategische visie, de kwaliteitsagenda en het collegeplan samen met het team naar een resultaatgericht teamplan. Je maakt hierover afspraken met jouw teamleden en je inspireert, motiveert en faciliteert hen bij de uitvoering. Je stuurt waar nodig bij en laat los waar het kan. Ook ben je eindverantwoordelijk voor het budgetbeheer van de opleiding, je brengt dus regelmatig in kaart welke middelen je wilt gebruiken en welke investeringen je wilt doen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor team overstijgende zaken en ben je lid van het managementteam van het college. Je schakelt daarvoor met interne deskundigen op het gebied van onderwijsinnovatie en -verbetering, personeelsbeleid, financiën en marketing en communicatie.

Als nieuwe opleidingsmanager van het team Bakkerij & Patisserie
en team Horeca Vakopleidingen:
- communiceer je mensgericht, open en duidelijk;
- heb jij een visie op het onderwijs van nu en straks;
- ben jij in staat om complexe processen te structureren en hanteerbaar
  te maken;
- ben jij een energiek rolmodel en werk jij met resultaatgerichte focus vanuit
  de menselijke maat;
- neem je weloverwogen besluiten en kan je snel schakelen op alle niveaus;
- ben jij een innovator, je hebt oog voor trends en kijkt hoe je deze duurzaam
  in kunt zetten binnen de opleidingen;
- ben jij reflectief op jouw eigen handelen;
- ben jij een verbindende, assertieve, proactieve en
  ontwikkelingsgerichte leider;
- weet je wat écht samenwerken betekent, terwijl je ook zelfstandig
  uitstekend werkt;
- durf je discussies aan te gaan en kan je omgaan met weerstand;
- werkt jouw enthousiasme aanstekelijk en blink je uit door daadkracht
  en durf.

Oftewel: dit is een inspirerende en uitdagende baan waarin je met plezier balanceert tussen de ambities en de doelstellingen van Deltion College, het MT, de behoeften van jouw teams en die van de branche om het beste voor de student waar te maken!

Op jouw cv zien we graag:
- een hbo/wo werk- en denkniveau;
- ruime ervaring in leidinggeven aan professionals;
- uitgebreide ervaring met veranderingsprocessen en -strategieën;
- ervaring in het onderwijs is een pré;
- ervaring met onderwijsontwikkeling is een pré;
- dat jij open communicatie belangrijk vindt en dat jij kritische
  feedback durft te geven en te ontvangen;  
- creativiteit, daadkracht en het lef om af en toe ook buiten
  de lijntjes te kleuren.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kun je bij ons vinden?
Deltion kent 7 colleges en 5 stafdiensten. De teams Bakkerij & Patisserie en Horeca Vakopleiding waar jij in komt te werken is onderdeel van het college Horeca, Reizen en Dienstverlening (HR&D) en bestaat uit zo’n 25-30 enthousiaste collega’s. Als opleidingsmanager stuur jij deze teams aan en leg je als lid van het management team verantwoording af aan de directeur HR&D. Maar je staat er niet alleen voor. Samen met je collega-opleidingsmanagers zorg je voor duurzaam en toekomstbestendig onderwijs. Vernieuwen en durven doen, moedigen wij aan! 
Bij ons tref je een informele sfeer, hebben we korte lijnen en doen we het samen.

Ons aanbod
De functie van Opleidingsmanager is ingedeeld in schaal 12 met een salaris tussen €4.452 - € 6.488. Je tekent bij ons eerst een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen;
- thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling
  én een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die aansluiten bij jouw
  ontwikkeling en professionalisering.

Wanneer kun je beginnen?
Ben jij de Opleidingsmanager waar deze tekst over gaat? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 19 juni 2024. Vul ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief, vlog, of een andere vorm waarin jij laat zien dat jij de geschikte kandidaat bent en cv bij.

Wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met Marijn Mooij (collegedirecteur), via 038-8534664. Je kunt ook je sollicitatie aan Marijn Mooij richten.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 24 juni 2024.

Bijzonderheden
Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Bij gebleken geschiktheid gaan interne kandidaten voor externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Sluitingsdatum

19 juni 2024

 

Contactpersoon
Marijn Mooij

 

College

Horeca, Reizen & Dienstverlening


 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden