Procesmanager IT

Procesmanager (32-40 uur)
Heb jij een passie voor procesoptimalisatie? Ben je sterk in het beheren van processen en veranderingen binnen IT? Deltion zoekt een procesmanager die zorgt voor een effectieve uitvoering en continue verbetering van onze IT-serviceprocessen. Je komt te werken binnen onze nieuwe dienst OT & ICT, waar veel ruimte is voor flexibiliteit en ontwikkeling.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het beheren en documenteren van de IT-service processen, waarbij je zorgt dat alles goed vastligt en soepel verloopt. Je ziet erop toe dat incidenten en wijzigingen tijdig en met hoge kwaliteit worden afgehandeld. Daarnaast analyseer en optimaliseer je processen door gebruik te maken van prestatie-indicatoren en rapportages, wat je helpt om verbeteringen door te voeren. Wanneer er knelpunten binnen de processen ontstaan, ben jij degene die deze herkent en aanpakt. Ook begeleid en coach je de interne serviceorganisatie om de dienstverlening te verbeteren. Jouw input is essentieel voor de Service Level Rapportage en je speelt een belangrijke rol bij het in kaart brengen en verbeteren van operationele processen, met name wanneer er nieuwe klanten en diensten bij komen.

Deltion als werkgever
Deltion bouwt dagelijks aan de toekomst van onze 17.000 studenten en cursisten. Dat doen we met 1.800 collega’s. Benieuwd hoe we dat doen? Ontdek wie we zijn.

Wie ben jij?
Als procesmanager IT bij Deltion ben jij de schakel tussen onze IT-serviceprocessen en de (interne) klant. Je monitort, analyseert en optimaliseert processen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Jouw vermogen om IT-uitdagingen snel te identificeren en op te lossen, gecombineerd met jouw communicatieve vaardigheden, maken jou dé verbinder binnen onze organisatie. Je streeft continu naar verbetering en neemt het initiatief om onze IT-serviceprocessen naar een hoger niveau te tillen.

We zijn op zoek naar een proactieve en analytisch sterke teamspeler die niet alleen oog heeft voor detail, maar ook het grotere geheel kan overzien. Je beschikt over voldoende technische kennis van IT-infrastructuren, zoals netwerken, servers, databases en applicaties. Daarnaast ben je bekend met procesmanagement en IT-beheer frameworks zoals ISM.

Problemen binnen de IT-omgeving weet je snel te identificeren en effectief op te lossen. Je hebt ervaring met het uitvoeren van root cause analyses en weet hoe je processen kunt optimaliseren om de efficiëntie te verhogen. Communicatief ben je zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, en je bent in staat technische en niet-technische stakeholders op een duidelijke manier te informeren en te betrekken bij processen. Je weet bovendien de verwachtingen van belanghebbenden goed te managen.

Met je sterke analytische vermogen kun je procesdata interpreteren en vertalen naar concrete, actiegerichte inzichten. Je hebt ervaring met het gebruik van tools voor procesmapping en -analyse, en je bent in staat om de prestaties van processen nauwkeurig te monitoren en te verbeteren. Daarnaast weet je, door je organisatorische vaardigheden, meerdere taken en projecten tegelijk te beheren en effectief te coördineren. Je kunt goed prioriteiten stellen en levert resultaten, zelfs onder druk.

Tot slot ben je een echte teamspeler. Je werkt uitstekend samen met andere IT-professionals en de verschillende afdelingen binnen de organisatie om gemeenschappelijke doelen te bereiken en processen te optimaliseren. Je bent een verbindende kracht in het team en draagt actief bij aan een goede samenwerking.

Wat we verder graag zien:
- een afgeronde bachelor of master in IT, Business IT & Management,
  Informatica of een vergelijkbaar vakgebied
- enige jaren ervaring in IT-procesmanagement of een vergelijkbare functie
- certificering in ISM is een pre

Ons aanbod
Wij willen jóu als collega. Daar staat ook wat tegenover. Je tekent in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden een bruto maandsalaris tussen € 3.532 - € 5.229 (schaal 10) op basis van een 40-urige werkweek. Plus volop ruimte voor ontwikkeling, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, en veel meer. Bekijk onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. 

Nieuwsgierig?
Ontmoet jij je toekomst als procesmanager IT bij Deltion? Solliciteer dan nu! Met de sollicitatiebutton stuur je je cv en motivatiebrief of videosollicitatie in een paar stappen naar Erik van Keulen, kwartiermaker dienst Onderwijstechnologie & ICT. Doe dat uiterlijk maandag 25 november 2024, daarna sluit de vacature.

Wil je meer informatie? Bel dan met Eric Surstedt, manager a.i. Automatisering via 06-53194787.

 

Sluitingsdatum
25 november 2024

 

Contactpersoon
Erik van Keulen

 

Afdeling
Onderwijstechnologie & ICT

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden