Coördinator Beveiliging

Coördinator Beveiliging (32-40 uur)
Binnen de dienst Integrale Veiligheid zijn wij per direct op zoek naar een coördinator beveiliging, veiligheid en services.

De bedrijfsbeveiligingsdienst van Deltion is in ontwikkeling. Van traditionele objectbeveiliging naar de rol van gastheer/vrouw en opleider van aspirant beveiligers. Dit vraagt veel van onze collega’s, die naast deze ontwikkeling ook de zorg hebben voor de veiligheid, orde en netheid in en om de campus. We zoeken een coördinator die deze ontwikkeling samen met het team veiligheid wil vormgeven en begeleiden.

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de afdeling beveiliging, leerbedrijf, meldkamer en wordt ondersteund door adviseur veiligheid en de backoffice. De coördinatie zal dicht bij de uitvoering worden georganiseerd. Zo ben je als coördinator beveiliging eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van de bedrijfsbeveiligingsdienst en voor de leerlingen in het leerbedrijf.

Het doel hiervan is dat de coördinator, backofficemedewerkers, de beveiligers en leerlingen effectiever kunnen coachen en begeleiden, terwijl men tegelijkertijd beter zicht krijgt op de kwaliteit van de geleverde dienstverlening. Daarnaast zal er gewerkt worden aan het verder professionaliseren van het beveiligingsteam (basis op orde), meldkamer en het leerbedrijf als het gaat om de operatie, administratieve- en ondersteunende beheerswerkzaamheden.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Je bent verantwoordelijk voor de inzet van de beveiligingsdienst; dat betekent dat er wanneer de campus geopend is voldoende beveiligers aanwezig zijn om de taken adequaat uit te voeren. Daarnaast zorg je voor de kwaliteit van onze dienstverlening en ben je verantwoordelijk voor onder andere:
- Dagelijks aansturing van medewerkers beveiliging, meldkamer en het
  leerbedrijf, in nauw contact met de backoffice;
- De uitvoering van operationele beveiligingswerkzaamheden
  (objectbeveiliging, inzet surveillance, sturing op orde en netheid,
  preventieve maatregelen) en werkprocessen;
- Dagelijkse veiligheid, toezicht en handhaving, incidenten en calamiteiten;
- Het uitvoeren, opstellen en coördineren van werkprocessen voor
  bv. beveiligingssystemen, incidentmanagement, toegangsbeheer,
  parkeergarages, evenementen, etc.;
- Voor de kwaliteit van dienstverlening en het aandragen van oplossingen;
- Een goede verdeling van taken tijdens de diensten;
- Een goede overdracht tussen diensten;
- Een goede coaching en begeleiding.

Ook ben je verantwoordelijk voor het leerbedrijf waar jaarlijks tientallen studenten (niveau 2, 3 en 4) in werken en hun vak leren. Daarnaast onderhoud je contacten en ben je eerste aanspreekpunt in de organisatie van veiligheid voor hoofdzakelijk praktische vragen voor bv. onderwijs, evenementen, wijk, gemeente, politie, hulpdiensten. Kortom: het is een veelzijdige en uitdagende functie.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de internationale arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, we zijn betrokken bij ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Jij bent
Een stevige persoonlijkheid die graag in verbinding staat met de collega’s, de studenten van Deltion en onze gasten. Ook kun je duidelijk optreden wanneer dit nodig is. Je bent collegiaal, stressbestendig en kunt goed organiseren.
Daarnaast zien wij graag het volgende:
- aantoonbaar leidinggevende ervaring;
- affiniteit met het werkveld en/of gastheerschap;
- een passende opleiding op minimaal mbo 3 niveau.

Ons aanbod
Je tekent in een jaarcontract met uitzicht op verlenging. De functie van coördinator beveiliging is ingedeeld in schaal 7 met een minimaal (fulltime) salaris van €2.174,- en een maximaal salaris van € 3.264,-. De inpassing vindt plaats op basis van je laatst genoten salaris.
Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- meer dan 8 weken verlof per jaar;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen, bij zowel individuele
  als sporten in groepen;
- thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling
  én een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering.
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken in
  je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk 9 april 2023 het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor nadere informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Jos van Boven, hoofd facilitair & integrale veiligheid, via: 038-85 34223 of met Jacco Rodermond, beleidsondersteunend medewerker veiligheid, via: 06-28244393. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Jos van Boven.

De eerste gesprekken staan (onder voorbehoud) gepland op 20 april 2023.

Bijzonderheden
Een geschikt gebleken interne kandidaat gaat voor een externe kandidaat.

Sluitingsdatum
9 april 2023

 

Contactpersoon
Jos van Boven

 

Afdeling
Dienst Integrale Veiligheid

 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden