EVC-assessor Techniek

EVC-assessor Techniek 
Wij zijn op zoek naar een freelance EVC-assessor die brede technische en/of logistieke kennis en liefst ook ervaring in het werkveld heeft. 

Deltion College verzorgt naast reguliere beroepsopleidingen ook vakgerichte (maatwerk) cursussen, branche-opleidingen en EVC-procedures voor volwassenen in het kader van LLO. Dit doen wij op de campus in Zwolle, maar op verzoek ook in-company. Deltion biedt onderwijsmogelijkheden om specialismen te vergroten (verdiepen), te scholen op andere vakgebieden (verbreden) en om te scholen naar nieuwe specialismes (veranderen). Expertisecentrum EVC is onderdeel van Deltion Business, die als afdeling/bedrijfsloket binnen het Deltion College de coördinatie en organisatie van maatwerkscholing verzorgt. 

Wat ga je doen? 
-Beoordelen van het door de kandidaat opgestelde portfolio, welke hij heeft gevuld met reflectieverslagen en praktijkbewijzen;
-Afnemen van een assessment (Criteriumgericht Interview, eventueel in combinatie met een werkplekbezoek);
-Het beoordelen van de aangetoonde ervaring in het portfolio en CGI, ten opzichte van het kwalificatiedossier of brancheprofiel;
-Opstellen van een Ervaringscertificaat en onderbouwen van erkenningen.

Jij bent
Iemand met brede kennis en ervaring op het gebied van techniek en technische opleidingen. Denk hierbij aan installatietechniek, procestechniek, mechatronica en fiets- en autotechniek. Daarnaast ben je in staat om aan de hand van een kwalificatiedossier een beoordeling en waardering te doen van iemands werkervaring. Je hebt goede gespreks- en interviewtechnieken om op een positieve manier zoveel mogelijk ervaring naar boven te krijgen bij de EVC-deelnemer. Daarnaast zien we graag het volgende:  
-Je bent in staat om een goed Criteriumgericht Interview (STARR-methodiek) af te nemen;
-Je bent bekend met de kwalificatiedossiers en Branchestandaarden in jouw vakgebied;
-Je kunt goed schrijven en onderbouwen, waarmee je erkenning van werkprocessen kunt verantwoorden;
-Je bent enthousiast en doortastend en kunt je als een prettige gesprekspartner opstellen op meerdere niveaus;
-Je hebt affiniteit met de doelgroep;
-Je hebt een assessorentraining gevolgd of bent bereid deze via Deltion Academie te volgen.

Wat bieden wij jou
Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband tot de duur voor een project en willen hierbij mede een invulling geven aan een leven lang ontwikkelen. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie van EVC-assessor.

Iets voor jou?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature? Solliciteer dan snel, want deze vacature staat open tot en met 5 februari. Vul ons sollicitatieformulier in en voeg een korte motivatie en cv met specifieke competenties bij.

Wil je wat meer informatie? Neem dan op dinsdag, donderdag of vrijdag contact op met Miriam Wiegerink, Projectcoördinator Deltion Business, via mwiegerink@deltion.nl. 

Let op: Het uitvoeren van een kort CGI op basis van een casus, en het schrijven van een onderbouwing van een werkproces maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Sluitingsdatum
5 februari 2023

 

Contactpersoon
Miriam Wiegerink

 

Afdeling
Deltion Business

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden