Organisatieadviseur Mens & Organisatie

Organisatieadviseur Mens & Organisatie (32 uur)
Als organisatieadviseur ben je verantwoordelijk voor het vorm en inhoud geven aan  organisatiebrede HR-thema’s vanuit het strategische beleidsplan. Je begeleidt organisatievraagstukken richting het gewenste resultaat en draagt bij aan procesoptimalisatie.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Als organisatieadviseur breng je organisatievraagstukken uit het strategische M&O plan richting de praktijk: je denkt uit, geeft vorm, zet lijnen uit en creëert draagvlak, samenwerking en interactie. Je vormt een team met de collega-beleidsadviseurs van de afdeling Mens & Organisatie waarbij jullie elk je eigen aandachtsgebied hebben. Voor vraagstukken in de colleges en diensten werk je nauw samen met de M&O-adviseurs.

Jouw aandachtsgebied richt zich op organisatievraagstukken (rondom inrichting, structuur en sturing) en werkprocessen. Complexe en impactvolle organisatievraagstukken kan jij ontrafelen en daarbij adviseren over gewenste oplossingen. Een organisatievraagstuk begeleid en regisseer je vervolgens (op zowel inhoud als proces) richting de gewenste uitkomst. Daarbij houd je oog voor alle betrokken stakeholders, de verschillende belangen en werk je vanuit een doordachte en afgestemde veranderaanpak.

Je kan werkprocessen in kaart brengen, analyseren, structureren en optimaliseren. Je leidt projecten en sessies gericht op het verder brengen van organisatievraagstukken en het optimaliseren van werkprocessen. Je adviseert over projectmatig- en programmatisch werken. Je enthousiasmeert managers en medewerkers en zet hen aan tot actie. Ook adviseer je over de effecten van het M&O-beleid op basis van data-analyses.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan zowel studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Jij bent
Proactief, initiatiefrijk en hebt een echte hands-on mentaliteit. Je hebt een open houding en je bent organisatiesensitief. Je kunt zaken duidelijk verwoorden in woord en geschrift en bent in staat om een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Je bent een kei in samenwerken en zoekt actief contact met stakeholders, binnen en buiten Deltion. Je hebt ervaring met bestuurlijke processen (besluitvorming en beïnvloeding).Jij krijgt energie van het ontwikkelen, schrijven en uitdragen van beleid. Je kunt zelfstandig werken en snel en creatief schakelen tussen verschillende onderwerpen. Je legt hierbij constant de verbinding met de strategische koers van Deltion en het strategisch M&O-plan. Je kunt medewerkers en managers enthousiasmeren en aanzetten tot het optimaliseren van werkprocessen. Je kunt op basis van data-analyse adviseren over effecten van het M&O beleid.

Verder zien we graag het volgende op jouw cv:
- academisch/WO werk- en denkniveau;
- kennis van actuele HR- gerelateerde organisatie- en veranderkundige ontwikkelingen;
- ervaring in een complexe organisatie van vergelijkbare omvang;
- kennis & ervaring met procesoptimalisatie, bijv. lean of agile;
- drie tot vijf jaar ervaring met HR-organisatiethema’s binnen het onderwijs.

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons direct een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. De functie van organisatieadviseur is ingedeeld in schaal 12 met een salaris tussen € 4.034 - € 5.924. De inpassing vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- gratis gebruik van onze sportvoorzieningen, bij zowel individuele
  als sporten in groepen;
- meer dan 8 weken verlof per jaar;
- thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling
  én een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken in
  je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Wanneer kun je beginnen?
Ben jij onze nieuwe collega waar deze tekst over gaat? Solliciteer dan uiterlijk 9 april 2023 en vul ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij.
Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Monique Mijsbergh (senior beleidsadviseur), telefoon: 06-21675494.
Je kunt jouw sollicitatie richten aan Erik van Keulen (directeur M&O).

Sluitingsdatum

9 april 2023

 

Contactpersoon

Monique Mijsbergh &

Erik van Keulen
 

Afdeling
Mens & Organisatie

 

 

Deel deze vacature met familie of vrienden

 

Deel deze vacature met familie of vrienden